Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 29.06 - 05.07

#BabyNews: Ема Робъртс е бременна!

Племенницата на Джулия Робъртс е бременна с първото си дете

Celebrities преди 3 години

29-годишната Ема Робъртс, най-известна с ролите си в American Horror Story и Wild Child, е бременна от приятеля си Гарет Хедлънд, 35.

Светът е неведение в кой месец от бременността е актрисата, но според източници на Daily Mail, първородното и за двамата актьори бебче е плод на отдавна планирана бременност и двойката е съвсем подготвена за предизвикателството, което й предстои.

Припомняме, че Ема и Гарет са заедно от около година - връзката им направи светския си дебют през пролетта на миналата година, когато Робъртс развали годежа си с Евън Питърс след цели седем години заедно. От своя страна, непосредствено след шумната раздяла, Евън преживя кратка авантюра с певицата Халси (току-що разделила се с G-Eazy), краят на която дойде в началото на годината.

По времето, когато Ема и Евън бяха все още едно неделимо цяло, оттатък Океана се носеха упорити слухове, че Робъртс е изменила на дългогодишната си половинка, като дори е развалила брака на Рейчъл Билсън и Хейдън Кристенсен. Но това са само слухове.

Преди да се залюби с Ема пък, през последните четири години Хедлънд живее с друга колежка - Кирстен Дънст, но техният романс така и не прераства в нещо повече.

More Celebrities