Следва

OMG! Ким Кардашян е червенокоса

Най-популярната спирала на Dior и три по-достъпни, които я заместват достойно

Най-бюджетните заместители на най-популярната спирала с етикет Dior

Beauty News преди 3 години

С дребни изключения, разбира се, в бюти веруюто ни е заложено убеждението, че има няколко на брой козметични катерогии, за които действително си заслужава да отделяме значително повече от общия бюджет - това включва аромати, серуми, наистина добра бяла козметика и солиден фон дьо тен, който наистина да стои като втора кожа. Още нещо, в което вярваме, е, че всяка лев, спестен от цената на спирала (дори и някои очни линии), е напълно оправдан - да не кажем задължителен. Естествено, това е най-вече въпрос на избор, но имайки предвид препоръчителния период на използване не конкретния продукт от 3 до 6 месеца, чисто и просто не звучи като харч, който е толкова наложителен.


Откровено за Fond de teint-ите


От другата страна на това терзание обаче стои нестихващото желание за чудовищно обемни мигли, по възможност несплъстени и достатъчно извити, че да се виждат отдалеч. Естествено си задаваме въпроса дали може да имаме и двете - достъпна спирала и зашеметяващ резултат?


И от Anastasia Beverly Hills пускат спирала


Не сме от момичетата, които се задоволяват с малко по отношение на обем, пигмент и устойчивост; любителки сме на наслояването за подсилване на драматичния ефект и подчертаване на погледа, което прави търсенето на подходящ продукт не съвсем лека задача. Такъв продукт например, несъмнено е перлата в короната на козметичната гама на Dior - емблематичната DiorShow, култов фаворит на хиляди жени по света и то с основание (даже няколко). Формулата с възможност за лесно наслояване предоставя нечовешки дължина и обем и то без да се рони или сплъстява, тоест, перфектна е за т.нар. скулптуриране на миглите.


Dior вече и онлайн!


Съответно, не ни разбирайте погрешно: DiorShow е невероятна спирала, но ако имаме на ръка разстояние достъпна алтернатива, почти толкова добра, е редно да се възползваме или поне да сме добре осведомени по темата.

* Препоръчителната цена на спиралите от серията DiorShow е приблизително 71 лева.

1. Спирала Essence Lash Princess - 6,99 лева
Достъпна в повечето дрогерии (дори в някои супермаркети, lol) в страната, както и онлайн в Lilly, Douglas, Remedium и Pink Panda.

2. Спирала Maybelline Total Temptation - приблизително 18 лева
Отново може да бъде открита в аптечната мрежа и онлайн в SoPharmacy, Remedium и Lilly.

3. Спирала L'oreal Paris Voluminous - 25,99 лева (но в e-mag в момента е намалена)
Всички спирали от линията Voluminous на L'oreal Paris са достъпни почти навсякъде (дрогерии, парфюмерии, аптеки и пр.), също и онлайн в Lilly, Douglas и e-mag.

More Beauty News