Следва

Испанско (кралско) лято: Летисия и Фелипе в Майорка

Делови партньори: защо опитите на Даяна да съхрани връзката си с Чарлз се оказват неуспешни

"Можеха да бъдат делови партньори..."

Celebrities преди 3 години

Този урок от историята на Даяна и Чарлз ни е до болка известен - принцесата на народа и британският кралски наследник живеят заедно, в законно съжителство, дълбоко нещастни 11 години. Макара че накрая Лейди Даяна става инициатора на официалната раздяла, вече знаем със сигурност, че до последния миг принцесата се старае да запази отношенията със съпруга си възможно най-близки до нормалните. За тази скрита част от историята споделя кралският кореспондент Джени Бонд в новата документална поредица на BBC.


Ключовите моменти, направили развода на Чарлз и Даяна неизбежен, според експерти


Въпреки всички налични индикатори за нещастието в брака им, принцесата вярва, че ако затваря очите си за проблемите, с Чарлз могат да запазят добрия тон, дори нещо повече - да се превърнат в доста добър бизнес тандем. Даяна до последно вярва, че бракът им може да продължи мирно и тихо, макар и без любов. До голяма степен обаче това желание е подтиквано от стремежа й да продължи с изпълнението на задълженията си към Двореца, а и вероятно от страх, че може да бъде разделена с децата си.

В допълнение към това, Лейди Ди вярва, че съпругът й е добър баща - колкото и аргументи да има принцесата обаче, бракът й наподобява къща от карти, готова да се срути всеки един момент. "Поради някаква причина Даяна вярваше, че с Чарлз могат да останат добри родители и бизнес партньори след раздялата. Тя наистина искаше да бъдат и направи всичко възможно, за да се случи. Ден след развода им, тя бе съкрушена; призна, че е плакала дълго време сама вкъщи", разказва Джени Бонд.


Скандално позвъняване: телефонният разговор, който срива репутацията на Даяна


Всичко това става ясно от документалния филм за най-тежкия период в живота на Принцеса Даяна - последната й Коледа с кралската фамилия, развода и последиците. Главната роля там е отредена, както вече знаем, на Кристен Стюарт, а премиерата е насрочена за 2021 г. - какво ли още предстои да научим от продукцията...

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 2 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.