Следва

Г като Гаф: националният ни флаг на носа и устата на госпожа Мустафа

Испанско (кралско) лято: Летисия и Фелипе в Майорка

Работна среща във ваканционна дестинация - испанското кралско семейство на официална визита в Майорка

Celebrities преди 3 години

Крал Фелипе, 52, и Кралица Летисия, 47, започнаха традиционната си обиколна из страната, с която и отбелязват вдигането на карантинните мерки в Испания. На 25-ти юни прекрасното семейство се отби в слънчева Палма де Майорка и съчета деловите задължения с разходка по плажната ивица. Въпреки намалелия риск от знаете-кой-вирус, кралската двойка не пренебрегна препоръчителните мерки за защита и спази необходимата дистанция с домакините си.

За тази следваща спирка от обиколката Кралицата избра зелена флорална рокля, точно с каквато и ние на драго сърце бихме се сдобили, с етикет Maje и бежовите еспадрили, с които за последно я видяхме в Мадрид - припомняме в подробности ТУК. В интерес на истината, роклята също не виждаме за първи път: още миналото лято Летисия я разходи по повод откриването на лятната програма в Международното музикално училище в родния й град Овиедо.


Fashion Starter: Кралица Летисия, емблемата на модерния кралски стил


От кадрите виждаме, че кралската двойка се разхожда по крайбрежната линия в обичайното приповдигнато настроение, въпреки нелеката обстановка в страната и света.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 20 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.