Испанско (кралско) лято: Летисия и Фелипе в Майорка

Испанско (кралско) лято: Летисия и Фелипе в Майорка

Работна среща във ваканционна дестинация - испанското кралско семейство на официална визита в Майорка

Крал Фелипе, 52, и Кралица Летисия, 47, започнаха традиционната си обиколна из страната, с която и отбелязват вдигането на карантинните мерки в Испания. На 25-ти юни прекрасното семейство се отби в слънчева Палма де Майорка и съчета деловите задължения с разходка по плажната ивица. Въпреки намалелия риск от знаете-кой-вирус, кралската двойка не пренебрегна препоръчителните мерки за защита и спази необходимата дистанция с домакините си.

За тази следваща спирка от обиколката Кралицата избра зелена флорална рокля, точно с каквато и ние на драго сърце бихме се сдобили, с етикет Maje и бежовите еспадрили, с които за последно я видяхме в Мадрид - припомняме в подробности ТУК. В интерес на истината, роклята също не виждаме за първи път: още миналото лято Летисия я разходи по повод откриването на лятната програма в Международното музикално училище в родния й град Овиедо.


Fashion Starter: Кралица Летисия, емблемата на модерния кралски стил


От кадрите виждаме, че кралската двойка се разхожда по крайбрежната линия в обичайното приповдигнато настроение, въпреки нелеката обстановка в страната и света.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.