Следва

Миналото: историята на Oblique десена, емблемата на Dior

Trend Report: Totally Tubular

ТенденцииТЕ Пролет/Лято 2020-та

All fashion преди 3 години

Givenchy

Ластичният топ по тялото, скъсен и основно без презрамки, прави своето завръщане след изгряването и бързото си залязване в началото на 2000 г., преливайки ведно минималистичната естетика на 90-те и кичозните особености на последвалото десетилетие. Видът му често се асоциира с насмешка със смелите визии на тогавашните артисти като Бритни Спиърс, Линдзи Лоън, Парис Хилтън и други, в съчетание с джинси с ниска талия.

За Пролет/Лято 2020-та обаче, tube топът търпи почти приятна за окото метаморфоза, която с помощта на адекватния стайлинг, звучи примамливо. С примери от дефилетата за настоящия сезон, дизайнът носи носталгия по нов, съблазнителен начин - дизайнерите го комбинират задължително с висока талия, най-често панталон, но и също така поли, като признаваме, комбинацията с обемен мъжки блейзър идва като доста приятна изненада.


Стил урок на седмицата: 7 grown-up начина да носим кроп топ


Лесно бихме могли да приобщим тренда към основното подразделение, обединяващо всички бралети, сутиени и кроп топове като водещи дизайни за сезона, но заради особено разпознаваемия си вид,  ube топът може да блести и самостоятелно.

Brandon Maxwell

Певицата Розалия е изявен фен на естетиката на дизайна, но извън сценичните аутфити, изискващи повече от стандартната доза дързост, героят на деня изглежда не по-малко впечатляващо, особено съдейки по стрийт стайл кадрите на модните момичета:

Розалия

Розалия

Chloe

Staud

Saks Potts

Rejina Pyo

Brandon Maxwell

Givenchy

Staud

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.