Следва

Миналото: историята на Oblique десена, емблемата на Dior

Trend Report: Totally Tubular

ТенденцииТЕ Пролет/Лято 2020-та

All fashion преди 3 години

Givenchy

Ластичният топ по тялото, скъсен и основно без презрамки, прави своето завръщане след изгряването и бързото си залязване в началото на 2000 г., преливайки ведно минималистичната естетика на 90-те и кичозните особености на последвалото десетилетие. Видът му често се асоциира с насмешка със смелите визии на тогавашните артисти като Бритни Спиърс, Линдзи Лоън, Парис Хилтън и други, в съчетание с джинси с ниска талия.

За Пролет/Лято 2020-та обаче, tube топът търпи почти приятна за окото метаморфоза, която с помощта на адекватния стайлинг, звучи примамливо. С примери от дефилетата за настоящия сезон, дизайнът носи носталгия по нов, съблазнителен начин - дизайнерите го комбинират задължително с висока талия, най-често панталон, но и също така поли, като признаваме, комбинацията с обемен мъжки блейзър идва като доста приятна изненада.


Стил урок на седмицата: 7 grown-up начина да носим кроп топ


Лесно бихме могли да приобщим тренда към основното подразделение, обединяващо всички бралети, сутиени и кроп топове като водещи дизайни за сезона, но заради особено разпознаваемия си вид,  ube топът може да блести и самостоятелно.

Brandon Maxwell

Певицата Розалия е изявен фен на естетиката на дизайна, но извън сценичните аутфити, изискващи повече от стандартната доза дързост, героят на деня изглежда не по-малко впечатляващо, особено съдейки по стрийт стайл кадрите на модните момичета:

Розалия

Розалия

Chloe

Staud

Saks Potts

Rejina Pyo

Brandon Maxwell

Givenchy

Staud

More All fashion

Истории от живота: защо Милано (а не Рим) е столицата на италианската мода

All fashion преди 2 дни

Отговорът е в историята. В допълнение към производствените райони, посветени на местните индустрии, Италия може да се похвали с три града, които носят модата в сърцето си: Милано, Рим и Флоренция.

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: Dries Van Noten, с бретон и в цвят

All fashion преди 2 дни

Майстор на цветовете и комбинирането им, Dries Van Noten посвещава своята есенна колекция на смелите жени, които рискуват (сами знаем колко често се случва това) и си правят бретон. „За мен това означава смелост, но и предпазливост... В някои отношения тези жени са много нежни, но в същото време много силни.“ И добавя: „Става въпрос за стил, не за мода.“

Истории от червения килим: кой какво показа в последните 12 месеца

All fashion преди 2 дни

В навечерието на Оскари 2024 и два месеца преди поредната Met Gala, две събития, които обещават изключителни модни моменти, припомняме на какво най-добро станахме свидетели във високия моден клас през изминалите месеци. Купища луди и незабравими модни моменти, от монохромната червена визия на Риана на Super Bowl до детайлната рокля на Кайли Дженър с лъвска глава, подписана от Скиапарели на Седмицата на модата в Париж, звездите оставиха силен стилов отпечатък.