Следва

Пичоли ще представи грандиозно шоу за Valentino в Рим

Поразени от любов в последната колекция на Zimmermann

RESORT 2021

Runway преди 3 години

Резорт колекцията за 2021-ва на Zimmermann е озаглавена с лаконичното Lovestruck, именно защото е създадена с цел да ни накара да забравим множеството негативни емоции, които изпитахме по принуда през последните няколко месеца. Тук сестрите начело на бранда, Ники и Симон, визират не само глобалната пандемия, но и сблъсъците на расистка основа, все пак къщата им е базирана в Маями, Флорида, макар и всъщност да са с австралийски произход.

По подразбиране колекциите на Zimmermann са оптимистични, весели и цветни, приятно ангажиращи по отношение на избор на цвят, принт и кройка, слънчеви като цяло. Резорт колекцията за следващата година напълно отговаря на заданията за луксозно ваканционно облекло, увличайки ни в жизнерадостна симфония от силуети и нюанси, силно каращи ни да ги пожелаем. Принтовете са на високо ниво, координиращи се помежду си, а палитрата, в която се поместват, събира тоновете на изумруд, оранжево, червено, корал, розово и пистакио, а като основен хайлайт можем да посочим разнообразяването на силуетите. Креативните сили зад Zimmermann поемат един малко по-различен подход, приобщавайки в line up-a все повече и повече отдалечаващи се от вечерната естетика визии, като например романтичните ризи и страхотния бебешко син костюм.

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.