Следва

Дженифър, скромната дъщеря на Бил Гейтс, откровено за детството и баща си

Дневен ХОРОСКОП - 30.06.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 3 години

Във вторник ще се съсредоточите върху ежедневните си задачи, свързани основно със семейство, работа или кариера. Емоционално са възможни състояния на безпокойство, страх или тъга. Ако имате незавършена работа от последните 3 дни, сега е моментът да я завършите, защото от утре ще имате други по-важни задачи и отговорности. Използвайте вечерта, за да приготвите специална вечеря и обърнете повече внимание на хората в дома си. Това ще бъде благоприятен ден за работа с документи или други ангажименти, свързани с имота, който притежавате.

Овен, Лъв, Стрелец: избягвайте стреса и неприятните хора. Ще има интересна възможност за допълнителни доходи или временни ангажименти, главно чрез работа. Отделете време да се срещнете или да разговаряте с хора, които ви интригуват или стимулират интелектуално. Преди всичко мислите и плановете ви днес ще бъдат свързани с материалните неща в живота.

Телец, Дева, Козирог: днес ще трябва да проявите търпение към проблемите или хапливите коментари на хората около вас. Интересни ситуации или разговори на работното ви място ще възникнат във вторник. Денят ще бъде благоприятен за развитието на домашните ви задачи. Използвайте благоприятни тенденции за покупки или подобрения в дома, в който живеете или в имот, който притежавате.

Близнаци, Везни, Водолей: вторник ще бъде сериозен и отговорен ден за вашите професионални ангажименти и задължения. Днес ще можете да постигнете много, стига да сте добре организирани. Денят ще бъде благоприятен за търсене на нова работа. Изненадите в живота ви днес по някакъв начин ще бъдат свързани с представители на Близнаци, Водолей или Везни.

Рак, Скорпион, Риби: във вторник избягвайте влиянието на приятелите или роднините ви в домакинските дела; намеренията им може да са искрени и добронамерени, но последиците от действията им може да бъдат отрицателни за вас. Денят ще бъде благоприятен за пътуване, главно по семейни причини. Вторник ще бъде интересен ден за вашето образование или кариера, където могат да възникнат неочаквани ситуации.

More Astro