Следва

Какво ново: Пенелопе Крус и Педро Алмодовар с пореден съвместен проект

Излезе трейлърът на филма за Арета Франклин с Дженифър Хъдсън в ролята

Премиерата на "Уважение" беше планирана за август

Movies & TV преди 3 години

Metro-Goldwyn-Mayer публикува трейлъра на филма "Respect" ("Уважение"), който ще разкаже всичко най-важно в творческия път на изключителната певица Арета Франклин. В ролята на звездата е Дженнифър Хъдсън - носителка на Оскар за ролята си в музикалната драма "Момичета-мечти". Във филма участват още Форест Уитакър, Марлон Уейънс, Куин Латифа и Мери Джей Блайдж.

Режисьор на "Респект" /не знаем още с какво точно заглавие ще се разпространява филмът в България/ е южноафриканката Лизъл Томи, снимано е в Джорджия.

Първоначално планираната дата на премиерата бе през месец август, но заради пандемията с коронавирус това се оказа невъзможно. В крайна сметка, лентата ще се прожектира в ограничен брой салони в САЩ в навечерието на Рождество, след която ще тръгне и по света, някъде около 15 януари. Информацията е на Variety.


Какво е общото между Дженифър Хъдсън и Арета Франклин?


Припомняме, че Арета Франклин почина в Детройт през август 2017, след дълга битка с рака на задстомашната жлеза. В кариерата си Арета е удостоена с 18 награди Грами и заслужено получава званието кралицата на Соула.

More Movies & TV

"Луда по онова момче": Рене Зелуегър пак ще е Бриджит Джоунс

Movies & TV преди 3 седмици

Рене Зелуегър пак ще е Бриджит Джоунс – създателите току що обещаха четвърти филм от поредицата, съобщи Daily Mail. Феновете на комедията ще се радват и на Колин Фърт и Хю Грант в продължението, четем подробностите.