Излезе трейлърът на филма за Арета Франклин с Дженифър Хъдсън в ролята

Излезе трейлърът на филма за Арета Франклин с Дженифър Хъдсън в ролята

Премиерата на "Уважение" беше планирана за август

Metro-Goldwyn-Mayer публикува трейлъра на филма "Respect" ("Уважение"), който ще разкаже всичко най-важно в творческия път на изключителната певица Арета Франклин. В ролята на звездата е Дженнифър Хъдсън - носителка на Оскар за ролята си в музикалната драма "Момичета-мечти". Във филма участват още Форест Уитакър, Марлон Уейънс, Куин Латифа и Мери Джей Блайдж.

Режисьор на "Респект" /не знаем още с какво точно заглавие ще се разпространява филмът в България/ е южноафриканката Лизъл Томи, снимано е в Джорджия.

Първоначално планираната дата на премиерата бе през месец август, но заради пандемията с коронавирус това се оказа невъзможно. В крайна сметка, лентата ще се прожектира в ограничен брой салони в САЩ в навечерието на Рождество, след която ще тръгне и по света, някъде около 15 януари. Информацията е на Variety.


Какво е общото между Дженифър Хъдсън и Арета Франклин?


Припомняме, че Арета Франклин почина в Детройт през август 2017, след дълга битка с рака на задстомашната жлеза. В кариерата си Арета е удостоена с 18 награди Грами и заслужено получава званието кралицата на Соула.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.