Следва

Facebook стартира нова кампания за борба с фалшивите новини

Всички стайлинг трикове на Бриджит Макрон в един аутфит

We LOVE!

Celebrities преди 3 години

Първата публична поява на френската първа дама от месец май насам е поредното доказателство, че възрастта е просто цифра, вписана в паспорта.

Бриджит Макрон придружи обичния си съпруг, Президентът на Франция, на един от първите му ангажименти след разхлабването на карантинните мерки. Не само времето е благосклонно към Бриджит - карантината също. Първата дама е видимо отслабнала и изглежда дори по-добре отпреди, ако това изобщо е възможно.


Големите любовни истории: Еманюел и Бриджит Макрон


Няколкото месеца вкъщи не са се отразили изобщо върху по френски безупречния стил на госпожа Макрон и въпреки че и на нея понякога й се случва да сгреши, за първата си "следкарантинна" поява старанието е в по-висок процент от винаги, което си личи. Бриджит прилага сякаш всички стайлинг трикове, които знае, накуп: прекрасен тренч, едва загатващ за произхода си от подаващата се подплата с логото на Louis Vuitton, скини джинси, които правят краката й почти безкрайни, и класически невисок ток в карамелен тон на кафявото. Фризурата й както винаги перфектна, а визията допълват елегантни слънчеви очила.

Няма да го крием, вечно елегантният стил на Бриджит е едно от нещата, без които трудно преживяхме последни 3-4 месеца, наред с другите обичайни икони на стила, към които се обръщаме ден след ден. Наскоро обаче използвахме обожанието си към първото семейство на Франция за основа в един малко по-различен разговор.

Очевидно е, че обществото отдавна спокойно приема съюзи, в които мъжът е по-стар от своята партньорка, но му е много трудно да приеме обратния сценарий. И когато целият свят се запозна с двойката Бриджит и Еманюел Макрон, с тяхната 25-годишна разлика във възрастта, степента на дебат относно връзките на млади мъже със зрели жени се покачи до нивото на класически age-shamimg. Оттам, с помощта на колумниста Гарет Рубин, успяхме да отсеем 5 страхотни урока за всеки мъж - припомняме ТУК.

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 16 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.