Следва

Start Shopping NOW: 30 бански костюма от 26 до 377 лева

Стил урок на седмицата: шалът като топ

Най-после можем да се похвалим с истински високи температури, присъщи на лятото!

All fashion преди 3 години

Подхождайки адекватно спрямо ситуацията, стайлингът става по-лек, въздушен и лишен от ненужни особености, които в един по-различен климат представляват търсен хайлайт във визията.

Ако ли пък в момента не се намираме в непосредствена близост до море, или поне басейн, изискванията ни спрямо комфорт рязко се завишават, и то с право. За щастие обаче зараждането на един нов мини тренд осезаемо облекчава ситуацията, създавайки приятна динамика, която не натежава. В случая говорим за шала, който търпи дръзка метаморфоза, превръщайки се в топ.

Така нареченият дизайн, който всъщност представлява завързан по един или втори начин копринен шал - по възможност с луксозен ретро принт, прави поява след поява в Инстаграм профилите на модните момичета, илюстрирайки приятна винтидж естетика, звучаща особено свежо в настоящия сезон.

С примери от всички точки на света, модните момичета импровизират смело, предлагайки ни десетки, ако не и стотици аутфити, семпли и същевременно въздействащи. За да се сдобием с така желания елемент е достатъчно да прегънем големия квадратен шал на половина и да го завържем на гърба, а при втория вариант пък шалът се завързва отпред на бюста, имитирайки формата на бюстие. Най-добрият комплимент към силуета и приковаващия погледа принт са джинсите с висока талия или широките бели панталони, съчетани с обувки на среден или висок ток. Шортите също могат да бъдат удачен вариант, но само ако се прибираме от плажа или отиваме натам.

More All fashion