Месечен ХОРОСКОП - Юли 2020

Astro преди 3 години

Официално преполовихме годината – за добро или за лошо. Някои от нас вече ментално са на плажа, други все още обработват емоционално случилото се от февруари насам, но Юли е тук, нека го посрещнем подобаващо. Месецът идва зареден с енергия – за промяна, за ново начало, за любов, за романтика, за грандиозни жестове… това обаче, веднъж щом приключи поредното ретроградно движение на you-know-who.

С преместването на Слънцето в емоционалния, носталгичен знак на Рака и все така ретроградното движение на Меркурий, месецът започва с период на интроспекция, себеанализ и преразглеждане на всичко случило се дотук. Ако се чувствате леко разсеяни и най-общо казано извън кондиция, няма какво да се чудите. Ретроградният Меркурий ни връща назад във времето, правейки опитите ни да мислим за бъдещето и новите начала меко казано невъзможни. От друга страна, периодът е благоприятен за финални щрихи по всички текущи проекти и малко спомени за миналото с приятно усещане на носталгия.

Подгответе се, защото спомени от миналото ще нахлуят буреносно, когато Ретроградният Сатурн, който започна на 11 май, се връща в Козирог на 1 юли. Козирогът се асоциира с властите, кармата и ограниченията, откъде следва да предположим, че е доста вероятно да се наложи да поемем отговорност за някои от действията си в миналото. Но не се изнервяйте – докато този аспект тече, вие всъщност се възстановявате духовно. Запомнете: всички ние сме незавършени произведения на изкуството – утре винаги е по-добър ден да започнем отначало!

Хороскоп

Още от Astro