Месечен ХОРОСКОП - Юли 2020

Astro преди 3 години

ОВЕН 21.03 – 20.04

Ако сте родени под знака на Овен, през юли действията или коментарите на роднини, приятели или познати ще ви накарат да се чувствате неудобно, да помислите какво се крие зад думите им; какъв е скритият замисъл.

Бъдете внимателни в разговорите с хора, родени под знака на Телец, Дева или Козирог. Не бързайте да споделяте по детски наивно личните си терзания или поверителна информация.

През този месец се очаква да имате по-малко приходи в семейния бюджет от очакваното или разходите ви да са по-големи. Това може да се превърне в причина за временно напрежение и безпокойство. Ако очаквате финансова или друга помощ от роднини през юли, може да останете разочаровани.

Юли ще бъде интересен месец за вашето професионално развитие или за бизнеса ви. Ще възникнат нови възможности, клиенти, поръчки и пр. Моментът също така е подходящ за стартиране на нов бизнес или преместване на нова позиция.

Благотворното влияние на периода ще усетят тези, които учат, но разбира се, не си мислете, че съдбата ще пощади откъм изпитания или разочарования за мързеливите.

Юли предвещава много неприятни новини или събитие, свързани с мъж: роднина или приятел. Изненадите този месец ще бъдат свързани с неочаквани познанства с интересни хора.

Хороскоп

Още от Astro