Месечен ХОРОСКОП - Юли 2020

Astro преди 3 години

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Ако сте родени под знака на Телец, през юли ще ви очаква важна лична среща или събиране. Възможно е подобно събитие да определи развитието на важен план, реализирането на който се очаква до края на календарната година.

Като цяло, не се натоварвайте с високи очаквания за този месец. Това не означава, че юли ще бъде лош към вас – просто не пресирайте нещата допълнително, годината не е лека за никого и в нито едно отношение. Истината е, че развитието на няколко неща ще зависи пряко от вас. Отделете повече внимание и бъдете по-практични в действията си, за да постигнете добри резултати и успехи.

В работата ви може да възникне ситуация, свързана с грешка, неуспех, недоволство, критика от страна на мениджър или клиент, липса на възможност да се реализирате, издигнете и т.н. Каквато и да е конкретната ситуация, тя ще бъде временна. Не бързайте с емоционалните реакции и решения.

Месецът е благоприятен за пътуване, особено по работа, за уреждане на договори, документи и др.

В материално отношение юли ще бъде специален месец за повечето от вас. Ще имате късмет в покупка, печалба или някакъв вид инвестиция.

Избягвайте конфликтите този месец; избягвайте хора, които изригват бързо и трудно контролират емоциите си.

Не се забърквайте в интриги или незаконни действия, независимо от целта им. Всеки такъв акт може да ви причини само загуба или други усложнения.

През този месец ще преживеете важно събитие, свързано с човек, който е ваш приятел, колега или съсед.

Хороскоп

Още от Astro