Месечен ХОРОСКОП - Юли 2020

Astro преди 3 години

РАК 22.06 – 23.07

Ако сте родени под знака на Рак, юли носи нови хора, клиенти или възможности на работното ви място, независимо с какво се занимавате. Тези събития ще ви донесат малко напрежение, но и различни вълнения и преживявания.

Предстои ви успешен и продуктивен месец за работа, с възможности за разработване на нови идеи, обсъждането на нови сделки, договори, стартиране на нов бизнес и други. Тези от вас, които в този момент нямат постоянна позиция, ще получат шанс за нова работа, благодарение на вече установените приятелски контакти и връзки или чрез специализирани платформи за намиране и предлагане на работни места, заредете се с търпение и не скачайте на първото предоставено предложение.

През идния месец ще се наложи на някои от вас да вземат важно решение за дома или имота или собствеността. Ако такъв проблем засяга вашите близки, бъдете по-внимателни към детайлите, различните договорености и не разчитайте на обещания.

Въпреки че сега е малко вероятно да постигнете значителен напредък в личния си живот, моментът е важен за организиране на бъдещите ви планове.

Всяко забавяне в изпълнението на задълженията ви (по независещи от вас причини) трябва да се приема спокойно, дори и да включва пари. Ако провокирате конфликт, това ще създаде редица други проблеми и неприятни ситуации. Дайте време нещата да се случат естествено.

Хороскоп

Още от Astro