Месечен ХОРОСКОП - Юли 2020

Astro преди 3 години

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Ако сте родени под знака на Лъв, през юли ще изпитате повече стрес поради сложността на промените, които се случват в живота ви. Те могат да се развиват едновременно в няколко области: личностно, на работното място, в публичните ви изяви и други. Изправени сте пред труден момент (главно емоционално и психически), но с възможности да преминете от един етап на развитие към изцяло нов.

Любовният ви живот (особено ако живеете с партньора си) ще бъде подложен на някои емоционални изпитания, които или обаче ще подсилят връзката ви, като индикират големите пукнатини в отношенията ви. Отношенията с партньор, роден под огнен знак като вас, могат да бъдат особено непредсказуеми и драматични, до голяма степен с непредсказуем край.

Избягвайте финансовите взаимоотношения с мъже този месец или ако го правите, следете внимателно всяко действие и документ.

Важно решение ще бъде взето този месец или ще се появи нова възможност за професионално развитие.

В духовно отношение юли носи изпитания за вашите морални ценности и приоритети. В спор или конфликт ще се появят много истини или неразбрани неща; кой ще ви покаже колко сте "нависоко" в тази ситуация.

Помислете много внимателно върху действията, думите и решенията си този месец.
Периодът носи притеснения за младите представители на този зодиакален знак, свързани с нови пътища на развитие, които те трябва да следват.

Хороскоп

Още от Astro