Месечен ХОРОСКОП - Юли 2020

Astro преди 3 години

ДЕВА 24.08 – 23.09

Ако сте родени под знака на Дева, юли носи възможност за приятно и много емоционално пътуване. През този месец ще преживеете различни събития, свързани с хора от друго населено място. Можете да очаквате среща, посещение или пътуване, свързани с човек от друг град или държава.

Стари нерешени проблеми, неприятности, неизпълнени ангажименти и задължения ще ви напомнят за себе си през този месец. Напрежението около тези неща може да се увеличи и възможностите ви могат да бъдат ограничени.

Събитията и действията, свързани с прехвърлянето на собственост, решаването на въпроси за наследство или съдебни дела, ще имат благоприятно развитие. Възможно е да се продаде наследствено имущество, земя и т.н.

През юли очаквайте успех в работата или бизнеса си. Предстои ви благоприятен месец за ново начало, за преместване на нова позиция, за намиране на нови клиенти или за осигуряване на повече поръчки.

Всъщност, периодът е подходящ за изчистване на проблемните финансови отношения и задължения, за постигане на нови споразумения, договорености и други.

През юли е възможно да получите предложение, което определено ще бъде вашият шанс за развитие. В същото време мнозина може да се окажат емоционално неподготвени за такава промяна в живота си.

Хороскоп

Още от Astro