Следва

Принцеса Даяна, незабравимото присъствие на Уимбълдън

Дневен ХОРОСКОП - 01.07.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 3 години

Мнозина ще започнат първия ден на този месец с добро настроение и оптимизъм за живота си през лятото. Настроението при всеки е различно, но като цяло позитивизмът надделява. Днес ще имате късмет във всичко, което не е добре само за вас, но и за хората около вас. Добрите дела днес ще се изписват върху небето с главни букви, но за целта трябва да бъдат направени в чистота, а не в името на признанието.

Овен, Лъв, Стрелец: предстои ви неочаквана среща или получаване на покана, която с удоволствие ще приемете. Днес ще се радвате на съобщение или телефонен разговор с човек, който живее или работи на друго населено място.

Телец, Дева, Козирог: днес сте колебливи, емоционални и много чувствителни. Ще ви бъде трудно да се концентрирате върху един конкретен ангажимент – честно казано, в главата ви е пълен хаос. Всичко в любовен план зависи главно от вашето настроение; имате желание за флирт, но без сериозни ангажименти.Не пренебрегвайте здравословния начин на живот. Изненадите ще объркат първоначалните ви планове за дните до края на седмицата.

Близнаци, Везни, Водолей: не се страхувайте от неприятни или неочаквани преживявания. Без значение с какво са свързани, те ще отворят място за по-важните неща в живота ви. Денят е благоприятен за пътуване. Мнозина ще вземат решение, свързано с имущество или лични вещи. Приятели от близо и далеч ще търсят по-близък контакт с вас.

Рак, Скорпион, Риби: в сряда е възможно да започнете деня с потиснато настроение поради липса на сън или пък неприятни сънища. Денят е благоприятен за разговори или действия, свързани със семейството или роднините. Днес е възможно да разрешите някои от проблемите или неприятностите си, но това ще се случи, ако вече сте взели по-важните решения. Денят носи важни новини, покана или оферта, която не бива да се пренебрегва. В семейството си водите оживени разговори, свързани със събитие в дома на други роднини, съседи или приятели.

More Astro