Следва

Нещастен край: първата любов на принц Хари и най-трудната раздяла

Нова книга за Британската монархия разказва за непреодолимия конфликт между Уилям, Кейт, Хари и Меган

Защо Кейт и Уилям дълго разубеждават Хари да не се жени за ММ?

Celebrities преди 3 години

Какво е да живееш в Двореца и въобще да бъдеш част от Британската монархия винаги е интересувало публиката, съответно всяка информация "от кухнята", било то потвърдена или не, се превръща в небивала сензация.

Генерирането на подобни новини, за да захранва огромния интерес, се случва почти на дневна база; от време на време обаче се появя нещо толкова голямо, сочно като клюка и пикантно като подробности, че се превръща в основна тема на обсъждане. Този път Британската монархия е напълно разобличена в нова книга на журналистите Дилан Хауърд и Анди Тилет - "Royals At War" ("Кралски особи на война"), която излезе онлайн днес.

Основната тема на четивото, както още заглавието предполага, е връзката между двете най-популярни двойки в Двореца: Кейт и Уилям и Меган и Хари. В подкрепа на доста спекулации, авторите на книгата твърдят, че кралското семейство изпитва огромни притеснения около женитбата на по-младия принц, най-вече заради избраницата му. По данни на Хауърд и Тилер, херцогинята на Кеймбридж дори се опитва да убеди Хари да не избързва със сватбата, а като довод използва факта, че Меган е "съвършено различна" и ще отнеме време на близките му да я приемат напълно в компанията и живота си. Макар тези разкрития, авторите поддържат тезата, че Принц Хари е неочаквано близък със съпругата на брат си и дори я нарича "своя по-голяма сестра".

Друг конфликт, който изданието обсъжда, е отдавна съществуващата вражда между двамата братя - проучването на журналистите подкрепя тезата, че омразата се подклажда от неразбирателството между Кейт и Меган, което многократно е разнищвано от пресата. По-подробно обаче, авторите винят нескромните желания и харчове на Хари за сватбата му с Меган.

В допълнение към разходите около тържеството само за няколко месеца Хари харчи повече от £6 000 за акупунктура като част от "уелнес мерките", които предприема за себе си, и още - прекарва заедно с Меган три нощи в луксозния хотел Heckfield Place в Хемпшир на стойност £33 000.

От страна на Меган разходите също не са никак постни - освен разточителните суми, които бившата актриса и вече бивша херцогиня хвърля за ароматерапии и масажи, според експерти гардеробът й само по време на майчинството е на стойност половин милион паунда. Като за 9 месеца е доста.


Петте най-големи модни неудачи на Меган Маркъл


Според източник на авторите, чиито думи са цитирани в Royals At War, Принц Уилям също няма особено доверие в избора на брат си:

"Сигурен ли си, че тя е жената?", пита го Уилям като загрижен по-голям брат, непосредствено след срещата с Меган.


Уилям и Хари враждуват от години, но защо?


Хари обаче, като своенравното момче, което е от съвсем малък, не се вслушва в съветите и предупрежденията на най-близките си, успокоявайки съзнанието си с тезата, че семейството му просто не харесва ММ и се опитва всячески да ги раздели. Принцът казва неведнъж, че е привлечен от "самочувствието, енергията и амбицията на съпругата си" и източниците на авторите потвърждават, с допълнението, че Хари "винаги подсъзнателно е търсел жена, която да замести майка му, която губи в много ранна възраст".

Освен това обаче, книгата отбелязва страховете на по-малкия брат от реакцията на семейството му. Например, двамата журналисти описват първата среща на по-възрастните роднини и Меган като злополучна, тъй като един от тях дори си позволява да постави под въпрос IQ-то на актрисата.

"Според мен, Хари се чувства сякаш не е успял да предпази достатъчно майка си, затова прави всичко по силите си, за да защити съпругата си. Той е толкова чувствителен, че понякога съзира критика и негативизъм дори когато насрещният човек реално не отправя такова послание", гласи коментар на един от източниците.

More Celebrities

Ако изглеждаш така на 74 по бански, значи си Вера Уанг

Celebrities преди 19 часа

Вера Уанг сподели нови снимки по бански. 74-годишната дизайнерка, която преди шест месеца призна, че поръчва от Макдоналдс всеки ден и обожава коктейли с водка, публикува в Instagram кадри, на които позира край басейна.