Следва

Нещастен край: първата любов на принц Хари и най-трудната раздяла

Нова книга за Британската монархия разказва за непреодолимия конфликт между Уилям, Кейт, Хари и Меган

Защо Кейт и Уилям дълго разубеждават Хари да не се жени за ММ?

Celebrities преди 3 години

Какво е да живееш в Двореца и въобще да бъдеш част от Британската монархия винаги е интересувало публиката, съответно всяка информация "от кухнята", било то потвърдена или не, се превръща в небивала сензация.

Генерирането на подобни новини, за да захранва огромния интерес, се случва почти на дневна база; от време на време обаче се появя нещо толкова голямо, сочно като клюка и пикантно като подробности, че се превръща в основна тема на обсъждане. Този път Британската монархия е напълно разобличена в нова книга на журналистите Дилан Хауърд и Анди Тилет - "Royals At War" ("Кралски особи на война"), която излезе онлайн днес.

Основната тема на четивото, както още заглавието предполага, е връзката между двете най-популярни двойки в Двореца: Кейт и Уилям и Меган и Хари. В подкрепа на доста спекулации, авторите на книгата твърдят, че кралското семейство изпитва огромни притеснения около женитбата на по-младия принц, най-вече заради избраницата му. По данни на Хауърд и Тилер, херцогинята на Кеймбридж дори се опитва да убеди Хари да не избързва със сватбата, а като довод използва факта, че Меган е "съвършено различна" и ще отнеме време на близките му да я приемат напълно в компанията и живота си. Макар тези разкрития, авторите поддържат тезата, че Принц Хари е неочаквано близък със съпругата на брат си и дори я нарича "своя по-голяма сестра".

Друг конфликт, който изданието обсъжда, е отдавна съществуващата вражда между двамата братя - проучването на журналистите подкрепя тезата, че омразата се подклажда от неразбирателството между Кейт и Меган, което многократно е разнищвано от пресата. По-подробно обаче, авторите винят нескромните желания и харчове на Хари за сватбата му с Меган.

В допълнение към разходите около тържеството само за няколко месеца Хари харчи повече от £6 000 за акупунктура като част от "уелнес мерките", които предприема за себе си, и още - прекарва заедно с Меган три нощи в луксозния хотел Heckfield Place в Хемпшир на стойност £33 000.

От страна на Меган разходите също не са никак постни - освен разточителните суми, които бившата актриса и вече бивша херцогиня хвърля за ароматерапии и масажи, според експерти гардеробът й само по време на майчинството е на стойност половин милион паунда. Като за 9 месеца е доста.


Петте най-големи модни неудачи на Меган Маркъл


Според източник на авторите, чиито думи са цитирани в Royals At War, Принц Уилям също няма особено доверие в избора на брат си:

"Сигурен ли си, че тя е жената?", пита го Уилям като загрижен по-голям брат, непосредствено след срещата с Меган.


Уилям и Хари враждуват от години, но защо?


Хари обаче, като своенравното момче, което е от съвсем малък, не се вслушва в съветите и предупрежденията на най-близките си, успокоявайки съзнанието си с тезата, че семейството му просто не харесва ММ и се опитва всячески да ги раздели. Принцът казва неведнъж, че е привлечен от "самочувствието, енергията и амбицията на съпругата си" и източниците на авторите потвърждават, с допълнението, че Хари "винаги подсъзнателно е търсел жена, която да замести майка му, която губи в много ранна възраст".

Освен това обаче, книгата отбелязва страховете на по-малкия брат от реакцията на семейството му. Например, двамата журналисти описват първата среща на по-възрастните роднини и Меган като злополучна, тъй като един от тях дори си позволява да постави под въпрос IQ-то на актрисата.

"Според мен, Хари се чувства сякаш не е успял да предпази достатъчно майка си, затова прави всичко по силите си, за да защити съпругата си. Той е толкова чувствителен, че понякога съзира критика и негативизъм дори когато насрещният човек реално не отправя такова послание", гласи коментар на един от източниците.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 16 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 13 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.