Следва

Четиво в четвъртък: "Този мой живот си беше хубав", автентичен и страстен разказ за живота на Жан д'О

Какво ново: Пенелопе Крус и Педро Алмодовар с пореден съвместен проект

Актрисата ще вземе участие в следващия филм на режисьора

People of art преди 3 години

От списание Variety ни зарадваха с официалните новини за потвърденото участие на Пенелопе Крус в новия проект на легендарния режисьор - Madres paralelas, с фокус върху темата за майчинството. Сюжетът се развива около две жени, които стават майки в един и същи ден, но водят тотално противоположни начини на живот и отглеждат децата си с коренно различен метод след това (бел. ред. оттам идва и буквалния превод на името).

Според изданието, старт на продукцията ще бъде даден през Октомври, а снимките ще започнат в началото на февруари 2021 г. в Мадрид.


Пенелопе Крус на 46! 15 цитата за една mucho caliente седмица


Madres paralelas не е първият филмов проект между Крус и Алмодовар, припомняме, че преди актрисата участва в редица заглавия на режисьора - "Жива плът", "Болка и величие", "Завръщане", "Прекършени прегръдки", "Всичко за майка ми", "Свалка в облаците".

Около прочутия испански режисьор се говори още за предстоящите снимки на първия му някога филм на английски, предстоящи в следващите две седмици. Продукцията е базирана на пиеса от Жан Кокто с главна роля, поверена на невероятната Тилда Суинтън.


Големите любовни истории - Пенелопе Крус и Хавиер Бардем


Пенелопе Крус е изключително селективна по отношение на проектите, които приема - неведнъж актрисата споделя, че със съпругът й - ах, съпругът й! - се стараят да не лишават прекрасните си деца от присъствието им и се съобразяват с графиците си преди да отдадат на подобен ангажимент.

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра