Следва

Пенис с капси: колаборацията на JW Anderson и Том от Финландия

We love: Gucci и геймърите

Брандът на Gucci има нови посланици и този път не са актьори, музиканти или скейтъри, а тайфа от професионални геймъри

All fashion преди 3 години

По всичко личи, че по време на карантината Алесанро Микеле и компания не са загубили нито миг в терзания и страх от неизвестното бъдеще - много успешният творчески директор на италианската марка и екипът му ни събират очите с проект след проект - само в последния месец дизайнерът обяви от името на цялата компания, че Gucci поема по пътя на устойчивата мода, съкращава ревютата си и започва усилено да рециклира, като междувременно представи нова капсулна колекция (отново с eco-friendly насоченост) и вдигна цените на част от артикулите си.


Любовта трае три години, а креативните директори в луксозния сектор - 5


Нов ден, нов проект от Gucci - вече живеем на този принцип. Вчера италианците се похвалиха с нов часовник и рекламна кампания, заснета в необичайна компания.


Най-вляво виждаме Здравец Гълъбов, 25, който е част от отбора на Fnatic в ролята на съпорт от 2018 г., също и човекът с най-много асистенции в европейския шампионат на League of Legends. 

За Алесандро позират група млади момчета с неизвестни за широката публика лица, но много известни за 15-милионната си армия от последователи постижения в сферата на гейминг шампионати. Колаборацията, за която бе загатнато още през януари по време на Седмицата на мъжката мода, когато въпросната тайфа седеше на първи ред на ревюто в Милано. Часовникът с цена £1 150 е плод на екипната работа между Gucci и Fnatic, геймърска организация, която издава лицензите на всички гейминг шампиони в света.


Внимание! "Видеоигрите НЕ са опасни за живота и връзките ви!"


Разработен и "вдъхновен от известния екип на League of Legends на Fnatic", аксесоарът носи името Gucci Dive и е издържан в оранжево-черната гама на геймърската група, както и е брандиран с логото й. Продуктът е лимитиран и ще се продава в тираж от едва 100 броя.

За да отбележат колаборацията подобаващо, от Gucci създават нова игра в геймърското приложение на бранда - Gucci Arcade. Наречена по име на часовника - Gucci Dive, играта се очаква да стартира до броени седмици.

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 4 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 23 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.