Следва

Пенис с капси: колаборацията на JW Anderson и Том от Финландия

We love: Gucci и геймърите

Брандът на Gucci има нови посланици и този път не са актьори, музиканти или скейтъри, а тайфа от професионални геймъри

All fashion преди 3 години

По всичко личи, че по време на карантината Алесанро Микеле и компания не са загубили нито миг в терзания и страх от неизвестното бъдеще - много успешният творчески директор на италианската марка и екипът му ни събират очите с проект след проект - само в последния месец дизайнерът обяви от името на цялата компания, че Gucci поема по пътя на устойчивата мода, съкращава ревютата си и започва усилено да рециклира, като междувременно представи нова капсулна колекция (отново с eco-friendly насоченост) и вдигна цените на част от артикулите си.


Любовта трае три години, а креативните директори в луксозния сектор - 5


Нов ден, нов проект от Gucci - вече живеем на този принцип. Вчера италианците се похвалиха с нов часовник и рекламна кампания, заснета в необичайна компания.


Най-вляво виждаме Здравец Гълъбов, 25, който е част от отбора на Fnatic в ролята на съпорт от 2018 г., също и човекът с най-много асистенции в европейския шампионат на League of Legends. 

За Алесандро позират група млади момчета с неизвестни за широката публика лица, но много известни за 15-милионната си армия от последователи постижения в сферата на гейминг шампионати. Колаборацията, за която бе загатнато още през януари по време на Седмицата на мъжката мода, когато въпросната тайфа седеше на първи ред на ревюто в Милано. Часовникът с цена £1 150 е плод на екипната работа между Gucci и Fnatic, геймърска организация, която издава лицензите на всички гейминг шампиони в света.


Внимание! "Видеоигрите НЕ са опасни за живота и връзките ви!"


Разработен и "вдъхновен от известния екип на League of Legends на Fnatic", аксесоарът носи името Gucci Dive и е издържан в оранжево-черната гама на геймърската група, както и е брандиран с логото й. Продуктът е лимитиран и ще се продава в тираж от едва 100 броя.

За да отбележат колаборацията подобаващо, от Gucci създават нова игра в геймърското приложение на бранда - Gucci Arcade. Наречена по име на часовника - Gucci Dive, играта се очаква да стартира до броени седмици.

More All fashion