Следва

Жертвите на Уайнстийн ще получат обезщетение от $19 милиона

Дневен ХОРОСКОП - 02.07.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 3 години

В четвъртък ще разчитате много на събраната досега информация в личните си дела, вече уредени документи или договори. Този ден ще ви донесе и различни новини от близо и далеч, но те ще бъдат по-информативни. Очакванията, които имате за този ден, ще бъдат реалистично постижими. Четвъртък носи новини или събитие, свързани с мъж: баща, дядо, чичо, някой, който е на високо социално или политическо положение. 

Овен, Лъв, Стрелец: в четвъртък ще изпитате изненада у дома или на работа. Добрите събития днес ще бъдат свързани с вашето семейство и с кръга ви роднини. Днес разполагате с благоприятен момент да реорганизирате бъдещите си планове. Много от вас ще се радват на пари или важен успех. Общуването с млада жена ще ви донесе интересна и полезна информация.

Телец, Дева, Козирог: не е изключено днес да изпитате безпокойство за новина или събитие. Денят ще бъде запомнен с контакти със стари приятели. Нечии действия или коментари ще ви причинят различни съмнения или подозрения. Здравето ви ще изисква внимание, не тренирайте и създайте добър режим за работа и почивка, за да не се чувствате напълно изтощени.

Близнаци, Везни, Водолей: гледайте смело напред в четвъртък - не поглеждай назад към миналото си. Днес ще се насладите на събитие или новини на работното си място. В четвъртък може да се вълнувате от новини, свързани с роднина. Днес може да организирате някои от плановете си за уикенда.

Рак, Скорпион, Риби: в четвъртък имате на разположение благоприятно време за пътуване. Успехът ви днес зависи от собствените ви решения, които ще се основават на събрания досега житейски опит. Не повтаряйте стари грешки само защото смятате, че времената и обстоятелствата са различни. Плановете за дома и семейството ви могат да бъдат реализирани, ако са в съответствие с реалните ви възможности.

More Astro