The Kids Are Alright: 30 знаменитости, за които надали знаете, че са осиновени

The Kids Are Alright: 30 знаменитости, за които надали знаете, че са осиновени

Кой да подозира?!

Изглежда, че всеки ден научаваме по нещо ново за любимите ни звезди - от минали връзки през срамни татуировки и обратно. Понякога най-изненадващи се оказват фактите около семействата им, които, макар и да не се пазят в дълбока тайна, повечето хора намират за очудващи поради един или друг стереотип, с който са израснали. 

Работим по това да се отървем от всички "общи знаменатели" ежедневно, включително и днес, като изреждаме 30 имена на знаменитости, които са осиновени, но вероятно не знаем. Причината е да го смятат за толкова нормално, че да няма нужда да се коменитра. От Мерилин Монро до Ерик Клептън - четем в редовете по-долу:

Фейт Хил
Кънтри звездата е осиновена още невръстна и отгледана извън Джаксън, Мисисипи, с двама по-големи братя. Първите й изяви в света на музиката са е баптистката църква, към която принадлежи семейството й. Останалото, както се казва, е история.

Никол Ричи
Никол е отгледана в Калифорния от музикалната легенда Лайнъл Ричи и тогавашната му съпруга Бренда Харви-Ричи. За биологичните родители на Никол често се говори, че са част от обкръжението на бившата двойка и дори бивши членове на групата на Лайнъл, но това така и не бива потвърдено. Законни родители на Никол Лайнъл и Бренда стават, когато е деветгодишна.

Кристин Ченоует
Ченоует е осиновена, когато е на пет дни и отгледана от осиновителите си, Джуни и Джери Ченоует, в дома им в Оклахома. Певческата й дарба започва да се проявява още в ранна възраст в църковния хор, още преди дори да влезе в гимназията.

Мерилин Монро

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.