On The Coast: на Лазурния бряг с Miu Miu

On The Coast: на Лазурния бряг с Miu Miu

Côte d'Azur mon Amour...

Няма кътче на Земята, на което бихме искали да се транспортираме в момента повече от Лазурния бряг. И няма пола с волани, ленена рокля, кашмирен пуловер, риза от рафия, плетена шапка, сламена чанта, леки балерини и гигантски очила, които искаме да подредим в getaway куфара си повече от тези в новата капсулна колекция на Miu Miu, озаглавена съвсем тематично - On The Coast.

Вдъхновена от спиращото дъха райско място, колекцията на Миуча Прада идва съвсем неочаквано, но пък е приета с отворени обятия, като, благодарение на политиката see now - buy now, която марката следва, вече дори може да бъде закупена от физическите и онлайн бутици на Miu Miu. Разглеждаме я в галерията горе>>>, но предупреждаваме: действа като директен полет, затова се дръжте здраво закрепени - до края на работната седмица остава още съвсем малко!


Лоренцо Бертели, млад рали състезател с Миуча Прада за майка, ясна мисия и много фенки


В случай, че сте в настроение за още Miu Miu, припомняме магичния lookbook за колекцията Pre-Fall 2020, представен преди броени седмици, където младите лица на модната къща се превъплъщават в героини на XIX век с помощта на невероятната главна редакторка на сп. Love - Кейти Гранд.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia