Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 06.07 - 12.07

Колко точно "струва" всяка от сестрите Кардашян

Damn, the Devil works, but Kris Jenner works harder...

Celebrities преди 3 години

Колкото и спорно да е следващото твърдение на американското Marie Claire, не можем да си кривим душите, защото на практика е вярно: Кардашян кланът е американската версия на Кралското семейството. Не вярвате? Сигурни ли сте? По-скоро не ви се иска да повярвате...

Естествено, кланът с арменски корени не може да се похвали с вековна история, но 18-те сезона на риалити предаването им компенсират.

Със семейство Кардашян се познаваме по-добре от 2007 г. насам с премиерата на първия епизод на Keeping Up With The Kardashians - Крис, Брус (сега Кейтлин), Кортни, Ким, Клои, Роб, Кендал и Кайли отвориха вратите на дома си за целокупното население на САЩ, а към момента вече и на целия свят, след като подписаха договор с Netflix.


Ms. Trump: колко "струва" всяка от съпругите и дъщерите на Доналд


За 13 години доста неща са се променили в най-известното американско семейството, но може би темата, която буди най-голям интерес е набъбналото финансовото състояние на сестрите, което обаче не идва даром - каквото и да си мислим.

От Forbes следят стриктно за всеки приход и разход в банковите сметки на всяко от Кардяшн момичетата и в наскорешен отчет и открехват по темата:

Ким Кардашян-Уест

В края на месец юни Ким Кардашян продаде 20-процентов дял от козметичната си компания KKW Beauty на козметичния конгломерат Coty за 200 милиона долара, след като бизнеса й бе оценен на милиард долара! Според сп. People, придобиването трябва да приключи през третото тримесечие на фискалната 2021 г., а от Forbes пресмятат, че общата стойност на Ким е 900 милиона долара.

Състоянието й отчасти се дължи на успеха с мобилната игра Kim Kardashian: Hollywood, която е изтеглена повече от 45 милиона пъти (данните са на Parade). Освен това, добър приход Ким получава от KKW Beauty - над 100 милиона долара от продажби през 2018 г. Да не забравяме и Skims, чиито колекции се разпродават за по-малко от 24 часа и заработват добри суми за риалити звездата.

"Винаги съм носила в себе си това неукротимо желание за нещо повече", казва Кимбърли пред Wealthsimple. "Ако искам нещо достатъчно силно, винаги намирам начин да го постигна. Преди го отдавах на късмет, но вече не. Имам този двигател вътре в себе си - ако поискам нещо за себе си и за семейството си, правя нещата да се случат така, че да го имам."

Кайли Дженър

Миналия месец Forbes публикува доклад, в който подробно обяснява как Кайли Дженър й екипът й са надули изкуствено приходите и състоянието на най-малката дъщеря на Крис Дженър, за да придобие заветния статус на "най-млад self-made милиардер в света". По-късно Кайли опроверга въпросните, като съобщи, че да води в подобна класация никога не е било цел. Припомняме скандала ТУК.

Колкото и "значително по-бедна и несъстоятелна" да твърдят от изданието, че е Кайли, фактите са си факти и момичето все пак е добре заработваща милионерка на 22. Миналата година същата козметична компания, която откупи 20% от KKW Beauty, закупи и мажоритарния дял от Kylie Cosmetics.

В крайна сметка, по информацията, с която разполагаме от Forbes, състоянието на Кайли е "малко над 900 милиона долара". Оставяме на вас да прецените... преминаваме към следващата сестра!

Клои Кардашиян

Според Money, Клои "струва" приблизително 40 милиона долара. Най-малката дъщеря на Крис и Робърт Кардяшян участва в множество риалити програми, като понякога дори заемаролята на изпълнителен продуцент - като в Kourtney and Khloé Take Miami, Khloé and Lamar и Revenge Body with Khloé Kardashian.

Клои е още съосновател на доста успешна марка за деним, която се преквалифицира и в производството на различни други женски дрехи и атрибути - Good American, и получава доста добри суми за спонсорираните си постове в Instagram.


Клои Кардашян, 27 килограма надолу след раждането. Как?


Крис Дженър

Според изчисленията на Forbes, към юли 2018 г. състоянието на "госпожа 10%" възлиза на 37,5 милиона долара, благодарение на ролята на изпълнителен продуцент в Keeping Up With The Kardashians, и менажирането на дъщерите си.

През 2018-та на Крис бе отредено 84-тото място в класация за най-високоплатените знаменитости, но не и в този за 2019 година, откъдето името й изпадна - за сметка на дъщерите й.


Цитираме Крис Дженър, the mother of all scandals


Кортни Кардашиян

Money оценява нетната стойност на най-голямата сестра на 35 милиона долара. Кортни е далеч по-съсредоточена върху семейството си, отколкото върху бизнеса си, сравнено с ентусиазма на сестрите си. Водещ доход за Кортни са спонсорираните постове в Инстгарам, рекламните кампании, в които участва, и приходите от собствената й лайфстайл платформа - Poosh.

Кендал Дженър

Макар че е най-скъпоплатеният модел в света, Кендал е най-нископлатеното дете в семейството. Със състояние от "едва" 45 милиона долара (според Celebrity Net Worth) и 18 според Money.

More Celebrities

Ричард Гиър, 74, и Алехандра, 41, на гала в Ню Йорк

Celebrities преди 1 ден

Ричард Гиър и Алехандра Силва подкрепиха благотворителната гала City Harvest, която се организира за набиране на средства за осигуряване на топла храна на тези, които имат най-голяма нужда от нея. На събитието присъстваха също Криси Тейгън и Джон Леджънд, тя - в приказна прозрачна рокля.