Седмичен ХОРОСКОП - 06.07 - 12.07

Astro преди 3 години

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Ако сте родени под знака на Лъв, ви предстои седмица, по време на която ще преживеете някои тъжни моменти, свързани с личния живот на жена - приятелка или на роднина. Най-вероятно тези събития ще имат връзка с нейния любовен живот, с разочарования от настоящия партньор или с раздяла.

Седмицата може да ви изненада с неприятен конфликт, от който няма да спечелите нищо, даже напротив - това, което ще загубите, може да се окаже доста болезнено и неочаквано.

През седмицата ще планирате разходи или други някакви финансови дейноти с дете или млад човек от семейството ви. Това не са неприятни събития, и може би са свързани с получаване на пари, свързани с тях. Седмицата ще бъде благоприятна за разговори с деца и с млади хора, които живеят на далечно разстояние от вас.

Ще имате шанс да възобновите стари приятелски отношения с хора, с които сте се разделили по неприятен начин или при неприятни обстоятелства. Сега, най-накрая и двете страни на този спор ще са склонни да забравят миналото и да дадет нов старт на отношенията си.

Хороскоп

Още от Astro