Следва

НДК с 30% съкращения

Дневен ХОРОСКОП - 06.07.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 3 години

Понеделник обещава ново начало в развитието на личните ви дела, особено тези, свързани с финансовите и имуществени интереси. Може да се ангажирате със задачи, които са изостанали от предходната седмица, но тяхното развитие ще бъде индивидуално за всеки от вас. Днес е много важно да се действа с чистота, искреност и коректност. Ако някой злоупотреби с вашето доверие, преразгледайте отношенията си с този човек. Днес има шанс за добри финансови резултати, ако работата ви е свързана с парични средства. Големите, неочаквани печалби обаче са малко вероятни. Мъжете се възползват от благоприятните тенденции да участват във финансови договори и споразумения.

Овен, Лъв, Стрелец: днес очаквайте събития, които ще са свързани главно с пари, собственост или жилище на вашите близки. В понеделник ще възникнат неочаквани събития в работата ви, свързани с различни промени или иновации. Денят носи причина за пътуване или контакти с хора от различни разстояния. Бъдете дипломатични в отношенията си с хора, на които разчитате за помощ или подкрепа. Деняр е благоприятен за важни решения за жените от тези три зодиакални знака. Мъжете ще бъдат нетърпеливи, докачливи, лесно ще провокират конфликти и сблъсъци.

Телец, Дева, Козирог: в понеделник ще имате временни притеснения за пари или финансови документи. Този ден може да зарадва много от вас с новини, свързани с приятели; ще бъде благоприятен ден за романтични преживявания, за срещи със стара или нова любов и пр. В края на деня много от вас ще изпитат лично удовлетворение от добре свършена работа. 

Близнаци, Везни, Водолей: понеделник ще бъде благоприятен ден за започване на нови неща, важни за финансовото и материалното ви състояние (имуществено положение). Денят носи успех и късмет за активни и амбициозни хора. Понеделник ще бъде благоприятен ден за пътуване както по работа, така и по семейни или лични причини. Жените ще имат интересни срещи и разговори с приятели.Нови запознанства с хора, които случайно ще се появят в живота ви, са възможни.

Рак, Скорпион, Риби: понеделник е ден, в който ще трябва да бъдете търпеливи. Не се страхувайте от компромиси и не налагайте волята си на всяка цена. В повечето случаи финансовите ви дела ще зависят от други хора. Здравето на роднина или приятел ще изисква внимание. Мъжете трябва да бъдат защитени от загуба или грешки поради небрежност, некоректност или арогантност. Жените ще имат повече професионални или бизнес отговорности, които ще изискват повече концентрация, организация и бързина при изпълнението им.

More Astro