Следва

Обичта на известните: Кейт Бекинсейл с поредно много младо гадже

Джиджи в отговор на критиките: не крие бременността си и иска всички да го знаят

Моделът отговаря на твърденията на Vogue, че замаскира бременността си

Celebrities преди 3 години

Чудната вест за бременността на Джиджи научихме преди около два месеца, навръх рождения й ден, но оттогава насам 25-годишната моделка не споделя нито кадър с феновете си, които са повече от развълнувани от новините. Един от нетърпеливите й последователи задава въпросите си направо и без да увърта, откъдето получаваме повече сведения за позицията на Хадид по въпроса с "криенето" на бременното коремче.


Джиджи и Зейн чакат първо бебче, ето как започна всичко


Въпросът, който провокира половинката на Зейн Малик да захване темата, е как успява на скрие коремчето си в напреднала бременност (все пак Джиджи е поне в 30-тата седмица) - моделът споделя, че всичко се дължи на обемните, торбести дрехи, които носи, както и ъгъла, от който се снима - създава оптическа илюзия.

От британското издание на Vogue веднага се хванаха за коментара на популярната бъдеща мама, като анонсираха публикацията си с "Джиджи Хадид крие бременността си с торбести дрехи". По-голямата сестра Хадид обаче, както стана ясно, никак не е фен на формулировката им.


Стилистката на сестрите Хадид за перфектен стайлинг в 5 стъпки


"Маскирам... Казах, че с обемните гащеризони странично и фронтално изглеждам съвсем различно, а не, че умишлено крия коремчето си. Ще бъда повече от щастлива да мога да споделя с вас преживяването си, когато аз поискам, благодаря. В момента споделям преживяванията си с близки и приятели, с хората, които обичам", пише Хадид в отговор на некоректно поднесената "новина".

На практика Джиджи не споделя нищо около майчинството - дори самата новина за бебето й със Зейн бе "насилствено" отнета от медиите и моделката призна, че би била по-щастлива, ако сама бе съобщила нещо толкова интимно и важно.

Извън темата за бременността й, в профила на Джиджи откриваме интригуващ кадър от дългоочакваната кампания за Chanel, която моделът снима топлес миналата зима.

More Celebrities