Следва

Dolce&Gabbana Alta Moda - мистериозният свят на висшата мода

Mini Trend Report: "никърс", или модерната версия на плетени гащи

knickers /ˈnɪk.əz/ - "никърс": долно бельо, носено от жени и момичета и покриващо частта от талията до хълбоците;

All fashion преди 3 години

Двумесечната принудителна карантина продължава да се проявява под най-различни форми - някое излишно килце, привикване към хоум офиса, нови кулинарни умения и тук-таме някой нов тренд. Липсата на физически шопинг и прекалено многото свободно време пораждат различни пориви у модните момичета, които дават резултат под формата на нова тенденция, повлияна или от "архива", или породена на принципа "от нищо - нещо".

От началото на март досега "преживяхме" анцузите, в момента привикваме към употребата на шала като топ, а ето че в списъка се нарежда още един тренд, от който да се възползваме докато навън е 30+ градуса.


Стил урок на седмицата: over-the-top стайлинг в домашни условия



John Rocha Show, Лондон, 1996г.

Става дума за дамските "никърс" (от англ. ез. високи изрязани долни гащи, подобни на боксерки). За протокола, с навлизането на този тренд, този модел боксерки - с всички необходими характеристики, разбира се - вече официално не е част от бельото, а принадлежи в най-модерно подбрания летен гардероб.

Решени в неутралната гама и в меки, галещи материи, плетените никърс се ползват с приоритет в стайлинг прийомите на модните Инстаграм момичета. Убеждаваме се от постовете по-долу>>> Комбинирането се случва по собствено усмотрение, като сред най-често срещаните съчетания срещаме тези с копринен топ или риза, също и жилетка или кроп-топ от същата материя като боксерките.

С настъпването на значително по-горещите дни, "никърсите" прескачат и до плажния гардероб, където стават част от банските костюми, от които Instagram звездите са обсебени:

 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.