Следва

Обичта на известните: Киану Рийвс и Александра Грант в Берлин

Дневен ХОРОСКОП - 07.07.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 3 години

Във вторник вкарайте повече енергия в завършването на неща, които не сте успели да финализирате вчера. Избягвайте проявите на дребнавост, бъдете сърдечни, разбиращи, толерантни. Покажете, че сте над малките, снобски или меркантилни неща в живота. Ако изпитате разочарование в личните си дела, дайте си смелост да продължите за свое добро - Вселената знае как да "разчиства" и кога. Правете всичко с любов, дори по-неприятните задължения. Пазете мислите си чисти. Не действайте прибързано или лекомислено. Стремете се да поддържате хармония в живота си. Проблемите, ако такива възникнат, ще бъдат изпитание за силата на духа и чистотата на душата ви.

Овен, Лъв, Стрелец: вторник ще бъде благоприятен ден за развитието на важни лични или семейни контакти. Разполагате с добър момент за случаи, свързани с пътувания или с хора от различни местности. Денят носи важно събитие, свързано с роднина. Вторник може да ви донесе късмет и незабравими преживявания в любовта или да ви компенсира по някакъв начин за трудностите, които сте преживели в миналото.

Телец, Дева, Козирог: днес може да очаквате развитието на интересни събития, които в повечето случаи ще бъдат предвестник на промяната. Ще изпитате стресова ситуация, но на всяка цена поддържайте стабилност и не се поддавайте на емоционални реакции. Стремете се да поддържате добри отношения с хората около вас. Ще имате важни контакти, срещи или ангажименти, свързани с приятели от близо и далеч. Този ден носи срещи и разговори с хора, родени под знака на Риби, Скорпион или Рак, които ще бъдат важни за вас.

Близнаци, Везни, Водолей: във вторник ще отделите време за разработване на важни за вас планове или задачи. Тези неща ще имат връзка със семейството или работата ви. Изненадите днес ще бъдат свързани със срещи или гости в дома ви. Предстоящите разходи, които могат да са от значение за вашите планове за лятна ваканция, ще бъдат поставено на обсъждане. Планирана или неочаквана среща с жена ще ви донесе полезна или важна информация.

Рак, Скорпион, Риби: във вторник се стремите към независимост при вземането на важни решения. Въпреки това, събитията от днешния ден ще ви принудят да се адаптирате към определени обстоятелства. Това ще бъде успешен ден за вас, така че избягвайте да отлагате срещите си. Стресовите ситуации не трябва да ви плашат, а да ви мобилизират. През този ден завършете промяна или ремонт в дома си, купете предмет или домакински уреди, от които се нуждаете.

More Astro