Обичта на известните: Киану Рийвс и Александра Грант в Берлин

Обичта на известните: Киану Рийвс и Александра Грант в Берлин

Неразделни...

Преди броени седмица бяха възстановени снимките на "Матрицата 4", прекъснати по-рано тази година заради коронавирус пандемията. Припомняме, че начало на продукцията бе дадено през февруари в Сан Франциско, а сега целият снимачен екип се нахожда в Берлин, където кипи усилен труд.

Тъкмо там в крачка неуморните папараци щракнаха една от най-обсъжданите холивудски двойки - обсъждана, не заради прекален показ, а заради мистерията, в която е обвита връзката им. Става въпрос за Киану Рийвс, който заема ключова роля в продукцията, и любимата му Александра Грант. Снимките са направени към края на частна вечеря за актьорския състав, състояла се в сграда в Кройцберг зоната. В същата вечер недалеч от уреченото място са заснети още Кари-Ан Мос и Нийл Патрик Харис, на които също са отредени главни роли.


Александра Грант отказва да боядисва косите си, ето защо


Колкото и да избягват публичните прояви и даването на интервюта, по всичко личи, че Александра и актьорът са неразделни - в момента художничката е неотлъчно до половинката си в която и част на света да снима, а дори през февруари, когато снимачната площадка на "Матрицата" все още бе в Сан Франциско, Грант често придружаваше Рийвс на снимки.

Припомняме силното приятелство на двамата артисти, което прераства в красива любовна история, ТУК. В медийното пространство вече дори се говори за годеж, но слуховете са непотвърдени.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.