Следва

Големият кеш даде половин милион лева

Тази вечер гледай последния епизод на „Размяна на съпруги” 2

Днес (29 декември ) зрителите ще видят предпоследния епизод от втория сезон на „Размяна на съпруги” 2...

Events преди 14 години

Днес (29 декември ) зрителите ще видят предпоследния епизод от втория сезон на „Размяна на съпруги” 2, излъчван по PRO.BG.

Андриана Джермански е едната съпруга от тазседмичната размяна. Тя е на 41 години, омъжена e за Ганчо Джермански и живеят в Габрово.

Двамата съпрузи работят в печатница – той работи като монтажник на фотополимерни форми, а тя като склададжия и колорист.

От брака си семейство Джермански имат две деца – Цветомир (18г.) и Мартина (13г.). „Бях паднал много ниско, почти алкохолик бях станал и тя ме измъкна от тази каша”, споделя Ганчо пред камерите на предаването. За него съпругата му пък ще каже „Ако имах още един живот, бих го изживяла пак с него”. Двамата живеят в хармония и разполагат с 1000 лева на месец.



Теменужка Миколашева е другата героиня в размяната. Тя е от Варна, на 41 години е, съпругът й Тошко е на 38 години. Теменушка е безработна и в момента помага на съпруга си, който има личен автосервиз. Двамата има заедно две деца – Даниела (20г.), която работи като конструктор на мебели и Йордан (11г.).

Според Тошко, отношенията с жена му са прекрасни и силно сексуално активни. Той твърди, че е склонен на прости изневяра, защото: „Има една стара приказка – само боб, само боб, малко леща”. Те живеят с 1000-2000 лева на месец.

Конфликтът в епизода се породи от факта, че Андриана, отивайки в дома на Тошко отказа да работи, чисти и готви и се посвети изцяло на почивка и релакс. Освен от желанието й да мързелува, Тошко бе ядосан от нежеланието й да излиза и да се забавлява.

През това време в Габрово, Теменужка докара Ганчо до плач, като поиска от него 20 лева надница за работата, която свърши на мястото на съпругата му.

Какво още накара 43 годишния Ганчо да плаче и защо Андриана изяде закуската на децата на Тошко, зрителите ще разберат от 15 епизод на „Размяна на съпруги” 2, вторник, 29 декември от 19:45 само по PRO.BG.

 

More from View Sofia

More Events

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?