Следва

Роуз Кенеди Шлосберг, копие на баба си Джаки

Дневен ХОРОСКОП - 08.07.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 3 години

В сряда е важно не само да сте активни, но и да инвестирате време и енергия в иновации и идеи; чувства и желание във всичко, което правите. Направете някои промени днес. Могат да бъдат малки, могат да се отнасят до личния ви живот или до дома ви, работа или приятелство. Променете нещо в ежедневието си и променете рутината в живота, който водите. Избягвайте да се влияете от мнението на други хора, публикациите в социалните медии или различни манипулации на хората около вас. Дайте свобода на вътрешно Аз днес. Но не към онова вътрешното си възприятие за света, колкото и неконвенционално да е то. Изненадите днес са резултат от действията ви от началото на миналата седмица. Ако са добри, значи сте били в хармония със себе си и света около вас. Ако са неприятни, това е изцяло по ваша вина.

Овен, Лъв, Стрелец: днес ще вземете важно решение за семейството си. Очакванията ви са, че това ще даде положително развитие на семейните ви дела. Днес ще бъдете изненадани от новини, свързани с приятели; възможни са леки здравни неразположения, които ще преминат бързо. Младите мъже от тези три зодиакални знака ще трябва да прекарат повече време със семействата си, независимо от възрастта.

Телец, Дева, Козирог: днес се опитайте да разрешите всякакви недоразумения или разногласия с роднини или приятели. Това ще бъде благоприятен ден за стабилизиране на любовта или приятелството. Днес едно неочаквано събитие ще ви накара да вземете решение. Днес ще очаквате телефонно обаждане, писмо или документ, които ще определят вашите действия през следващите 2-3 дни.

Близнаци, Везни, Водолей: в сряда ще се радвате на срещи, събирания или новини, свързани с приятели и роднини. Денят е благоприятен за успех в случаите, в които сте инвестирали много време и енергия. Възможни са новини, свързани с пари, финансови документи или финансови отношения. Денят носи интересни разговори или събития, свързани с деца.

Рак, Скорпион, Риби: в сряда е важно да поддържате хармония, топлина и любов около себе си и в отношенията с околните. Дори и да сте провокирани от негативни хора и емоции, разполагате с достатъчно сила и воля, за да запазите позитивното си настроение. Днес някои от вас ще трябва да се ангажират с грижи за здравето на роднина. Денят ще бъде доста динамичен в развитието на събитията и добър за финансовите ви дела.

More Astro