Личният гримьор на Гуинет Полтроу, от днес на 50, за специфичната бюти рутина на актрисата

Личният гримьор на Гуинет Полтроу, от днес на 50, за специфичната бюти рутина на актрисата

Огледалце, огледалце на стената... кажи, как Гуинет изглежда толкова млада?

Личният визажист на от днес 50-годишната актриса и предприемач Гуинет Полтроу - Джорджи Айсдел, разказва за специфичната бюти рутина на звездата с акцент върху винаги толкова естествения й младежки вид:

"Преди да започнем да правим каквато и да било грим визия, задължително изглеждам кожата с бюти ролер с минерали, за да постигнем максимален естествен блясък. Започвам масажа с пръсти, като използвам натурални масла за проникване в дълбочина, впоследствие започвам да третирам зоната с ролер. С движения нагоре събуждам кожата, премахвам подуването на места и същевременно стягам кожата", споделя известната гримьорка.


Start Shopping NOW: не-са-за-изпускане бюти инструментите, добри колкото ролера


Веднага след този основен етап от бюти ритуала, Айсдел нанася дневен хидратиращ крем, за да подготви лицето за грима.

"С гъбичка - по принцип може да използвате пръсти - нанасям хидратиращия фон дьо тен Beautycounter Tint Skin по Т-зоната" - казва Джорджи, като допълва, че никога не използва коректор върху цялата околоочна зона, а поставя точици само върху определени места, защото "тъмните кръгове не са разположени по цялото продължение на окото, а само на определени места".


Beauty Starter: триковете на Роми Солеймани, повелителката на най-сияйните визии


Самата Гуинет казва, че се гримира рядко и поддържа естествения вид на кожата си с помощта на продуктите на Goop - козметичната компания, чиято основателка е. Актрисата се хвали, че работи върху формулите на предлаганите продукти сама и държи в основата им да е заложен естествения блясък и сияен вид на кожата.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.