Следва

20 лесни прически, които отнемат по-малко от минутка

Личният гримьор на Гуинет Полтроу, от днес на 50, за специфичната бюти рутина на актрисата

Огледалце, огледалце на стената... кажи, как Гуинет изглежда толкова млада?

Celebrity beauty преди 1 година

Личният визажист на от днес 50-годишната актриса и предприемач Гуинет Полтроу - Джорджи Айсдел, разказва за специфичната бюти рутина на звездата с акцент върху винаги толкова естествения й младежки вид:

"Преди да започнем да правим каквато и да било грим визия, задължително изглеждам кожата с бюти ролер с минерали, за да постигнем максимален естествен блясък. Започвам масажа с пръсти, като използвам натурални масла за проникване в дълбочина, впоследствие започвам да третирам зоната с ролер. С движения нагоре събуждам кожата, премахвам подуването на места и същевременно стягам кожата", споделя известната гримьорка.


Start Shopping NOW: не-са-за-изпускане бюти инструментите, добри колкото ролера


Веднага след този основен етап от бюти ритуала, Айсдел нанася дневен хидратиращ крем, за да подготви лицето за грима.

"С гъбичка - по принцип може да използвате пръсти - нанасям хидратиращия фон дьо тен Beautycounter Tint Skin по Т-зоната" - казва Джорджи, като допълва, че никога не използва коректор върху цялата околоочна зона, а поставя точици само върху определени места, защото "тъмните кръгове не са разположени по цялото продължение на окото, а само на определени места".


Beauty Starter: триковете на Роми Солеймани, повелителката на най-сияйните визии


Самата Гуинет казва, че се гримира рядко и поддържа естествения вид на кожата си с помощта на продуктите на Goop - козметичната компания, чиято основателка е. Актрисата се хвали, че работи върху формулите на предлаганите продукти сама и държи в основата им да е заложен естествения блясък и сияен вид на кожата.

More Celebrity beauty

Виктория Бекъм за парфюма си: „Suite 302 е любовното ни писмо с Дейвид до Париж”

Celebrity beauty преди 1 седмица

Бившата членка на групата Spice Girls и основателка на едноименната козметична марка Victoria Beckham Beauty пуска линия парфюми. По повода, прекрасно интервю на колегите от Madame Figaro с ВБ. 

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 9 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 10 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя

Beauty Starter: Летисия Каста на 45 - спокойствие, масажи и няколко топ продукта

Celebrity beauty преди 10 месеца

Летисия Каста очаква доброта, положителна енергия и нежност от хората, които се грижат за нея, както и от козметичните си продукти. И като се има предвид аурата, която се излъчва от лицето и външния ѝ вид, това наистина работи