Следва

"Street" Style: BEACH, please!

Запознайте се: Ели - моделът с Даун, който стана новото лице на Gucci Beauty

Празник на необикновената красота...

All fashion преди 3 години

Отгледана в Илфрод, малко градче в Есекс, Обединеното кралство, Ели Голдщайн започва да позира през 2017 г. - моделството е сбъдната мечта за малкото "различно" момиче, което расте с лъскавия свят на модните списания. Приказката на специалната Ели се сбъдва, когато подписва с агенция Zebedee Management, фокусираща се върху момичета и момчета с увреждания, за да я представлява като модел.

Голдщайн е на 18 и има Синдрома на Даун, но това никога не я възспира от преследване на мечтите - тази устременост й печели кампания, за каквото всички модели мечтаят. Ели е лице в новата рекламна кампания на Gucci Beauty, която счупи Инстаграм рекорда на бранда, трупайки над 800 000 харесвания за по-малко от ден. Приказката продължава - по-късно този месец момичето ще украси страниците на италианския Vogue.

Макар крехката си възраст, Ели има няколко доста големи кампании зад гърба си, включително снимки за Nike и Vodafone, но участието в едиториала за Gucci е най-голямото й постижение до момента.

Фотосесията е заснета в Лондон, а Ели, облечена в Gucci, разбира се, представя спиралата L’Obscur на марката, вдъхновена от Креативния директор Алесандро Микеле, който пише в Инстаграм:

"Направих спиралата L’Obscur за автентичен човек, който използва грима, за да разкаже историята си по свой собствен начин."


 

Постът в страницата на Gucci натрупа близо милион лайка за отрицателно бързо време, а под снимката се сипят позитивни коментари: "Красотата няма граници", "Празник на необикновената красота" и "Моля ви, нека това стане нашето ново "нормално" - готови сме!" са само част от милите думи на хиляди последователи от цял свят.

"Много ми хареса да позирам и наистина обичам тази рокля Gucci. Гордея се с фотосесията", коментира Ели, като добавя -  "Нямам търпение това да се повтори и да позирам за още марки!"

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.