Следва

"Street" Style: BEACH, please!

Запознайте се: Ели - моделът с Даун, който стана новото лице на Gucci Beauty

Празник на необикновената красота...

All fashion преди 3 години

Отгледана в Илфрод, малко градче в Есекс, Обединеното кралство, Ели Голдщайн започва да позира през 2017 г. - моделството е сбъдната мечта за малкото "различно" момиче, което расте с лъскавия свят на модните списания. Приказката на специалната Ели се сбъдва, когато подписва с агенция Zebedee Management, фокусираща се върху момичета и момчета с увреждания, за да я представлява като модел.

Голдщайн е на 18 и има Синдрома на Даун, но това никога не я възспира от преследване на мечтите - тази устременост й печели кампания, за каквото всички модели мечтаят. Ели е лице в новата рекламна кампания на Gucci Beauty, която счупи Инстаграм рекорда на бранда, трупайки над 800 000 харесвания за по-малко от ден. Приказката продължава - по-късно този месец момичето ще украси страниците на италианския Vogue.

Макар крехката си възраст, Ели има няколко доста големи кампании зад гърба си, включително снимки за Nike и Vodafone, но участието в едиториала за Gucci е най-голямото й постижение до момента.

Фотосесията е заснета в Лондон, а Ели, облечена в Gucci, разбира се, представя спиралата L’Obscur на марката, вдъхновена от Креативния директор Алесандро Микеле, който пише в Инстаграм:

"Направих спиралата L’Obscur за автентичен човек, който използва грима, за да разкаже историята си по свой собствен начин."


 

Постът в страницата на Gucci натрупа близо милион лайка за отрицателно бързо време, а под снимката се сипят позитивни коментари: "Красотата няма граници", "Празник на необикновената красота" и "Моля ви, нека това стане нашето ново "нормално" - готови сме!" са само част от милите думи на хиляди последователи от цял свят.

"Много ми хареса да позирам и наистина обичам тази рокля Gucci. Гордея се с фотосесията", коментира Ели, като добавя -  "Нямам търпение това да се повтори и да позирам за още марки!"

More All fashion

Страст и обожание: шоуто на Saint Laurent в Париж

All fashion преди 3 дни

По време на своето шоу Есен/Зима 2024/25, празнуващо прозрачните силуети, така скъпи на самия Ив Сен Лоран, творческият директор на модната къща Антъни Вакарело отдаде почит на гения на Ив с още един феноменален детайл - известната брошка със сърце, превърната в огърлица.