Следва

Светът обсъжда: изгорената статуя на Мелания Тръмп в Словения

Дневен ХОРОСКОП - 09.07.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 3 години

Четвъртък ще бъде много специален ден. Не всичко ще върви по мед и масло, но за прозрелите "истината" хора денят носи специални послания. Това е ден, в който изпитанията не трябва да се приемат като наказание и мъка, а да се изживяват с достойнство и чистота на мисълта. Не се ядосвайте, не обиждайте и не наранявайте. Това е ден, в който духовното има предимство пред материалното в живота. Внимателно се справете със своите енергии и мисли. Това е ден за любов, за уважение към хората, останали в живота ви досега. Новите запознанства ще бъдат с хора, които имат кармична мисия в живота ви. Романтичните ви преживявания ще бъдат емоционални и ще показват важността на връзката ви: за добро или лошо. Разговорите с мъже ще индикират за погрешно схващане или информация за определено събитие или човек.

Овен, Лъв, Стрелец: днес не очаквайте голям напредък в делата ви, свързани с парични средства. Предстои да проведете разговор, чрез който ще получите важна новина или полезна информация. Четвъртък е благоприятен ден за романтични срещи и преживявания. Конфликтът с жена може да ви покаже истинските й намерения или очаквания във вашата връзка. Това е ден, в който, ако загубите нещо, то трябва да бъде прието като съдба. Не бива да влагате негативни емоции в такава загуба, без значение с какво е свързано.

Телец, Дева, Козирог: днес може да развиете вече започнати задачи или ангажименти. Бъдете внимателни във финансовите си дела, въпреки че денят не изключва приятни изненади. Предстои благоприятен ден за размисъл върху действията, постиженията или загубите. Разполагате с време за вземане на важни решения, свързани с предстоящи промени в живота ви. Те могат да бъдат емоционални, материални или финансови, но не започват от днес.

Близнаци, Везни, Водолей: четвъртък ще бъде благоприятен ден за организиране на лични планове и задачи за пътуване или с хора от различни разстояния. Събитията и новините от днес ще бъдат причина за вземане на решения и обмисляне на бъдещите ви действия. Конфликтите днес могат да бъдат доста неприятни, затова използвайте дипломатическите си умения в началото. Помислете за какво говорите, какво и с кого споделяте. Опитайте се да успокоите нещата около себе си, не налагайте присъствието си, мнението си и избягвайте коментарите (дори ако някой ги поиска).

Рак, Скорпион, Риби: инвестирайте време и енергия във важни дела или ангажименти за вашия дом в четвъртък; могат да ви струват повече стрес, но резултатите ще са от значение за. В работата си бъдете тактични с хора, които днес са в лошо настроение. Денят изисква повече търпение при решаването на проблеми, които вече са възникнали, свързани с човек от семейството ви. Възможни са контакти с представители на различни държавни или банкови институции.

More Astro