Следва

Дизайн за вдъхновение: Marni и Farfetch с ексклузивна колекция за дома

Брад Пит и Анджелина Джоли партнират щастливо след "много семейна терапия"

"Отне им доста време, с много семейна терапия, за да стигнат до този момент", казват близки. 

Health преди 3 години

Брад Пит и Анджелина Джоли са "на по-добро място" като общи родители на шестте си деца - благодарение на "много, много семейна терапия", съобщават от People.

Миналия месец Пит бе забелязан да напуска имението на бившата си съпруга в Лос Анджелис с мотоциклет, което е вероятно първата публична изявя на актьора в имота на Джоли след раздялата на двойката през 2016-та. Според Entertainment Tonight, Пит и Джоли "избраха да живеят близко един до друг, за да могат лесно да се виждат с децата.Това не е първият път, когато Брад и Анджелина са заедно в дома на Анджи", категоричен е източник, който се кълне в огромната еволюция в отношенията между двете холивудски звезди.

След обявяване решението си да се разведат, припомняме, двамата се включиха в безкрайна публична битка за попечителството над децата си.


Причината да се точи разводът на Анджелина и Брад


"Те определено се нуждаеха от екпертна помощ, проблемите бяха много изострени, а позицията на Брад като адекватен родител беше доста компрометирана", казва източникът пред People. "Сега вече децата са по-големи, а темата за раздялата не е актуална."


Анджелина и Брад на Филмовия фестивал в Кан, 2009г.

Близки до фамилията твърдят, че семейството най-накрая е в момент, в който има по-малко напрежение между Пит и Джоли, а децата им прекарват спокойно и щастливо време с всеки от родителите си.


45 години Анджи! Как актрисата преобърна живота си


"Отне им много време, с много семейна терапия, за да стигнат до този момент. По-малките деца сега са в непрестанни совалки напред-назад между къщите, Брад се старае да прекарва колкото се може повече време с тях. И всъщност изглежда много по-щастлив."

Което е прекрасно!

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 1 месец

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.