Следва

Дневен ХОРОСКОП - 10.07.2020

Дизайн за вдъхновение: Marni и Farfetch с ексклузивна колекция за дома

Нека да е ЛЯТО, само да е ЛЯТО...

All About Life преди 3 години

Мечтата е общо взето осъществена, благодарение на новия съвместен проект между италианската Marni и онлайн ритейлъра Farfetch. Колаборацията на двете имена, учудващо, не е по чифт чудати сандали с неприлично висока цена, а по колекция за дома, вдъхновена от зодиака.

Ексклузивната колекция включва шезлонги, кресла, маси, люлеещеи се столове, свещи, кошове и декоративни фигури, изработени ръчно от колумбийски занаятчии, като всеки от елементите в списъка е реше в цветовете на най-красивите залези, които Колумбия е виждала. Материалите, използвани за направата на пъстрата колекция, са 100% натурални или рециклирани и в услуга на природата и ползвателите им.

Колумбийците, които са отговорни за майсторската изработка, всъщност не са никак "чужди" - занаятчиите работят от години с Marni по специалните им проекти.

Елементите от съвместния капсулен проект, носещ името Zooterico, са вече в продажба, разбира се, в Farfetch. Без много приказки, колекцията говори сама за себе си...

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: Денят на Земята е 22 април

All About Life преди 5 часа

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 3 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 1 седмица

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.