Следва

Trend Report: 90's clean lines

Zara е слънчогледовият костюм за 120 евро на Кралица Максима

И й стои божествено.

All fashion преди 3 години

Прекрасна, Кралицата на Нидерландия - Максима, носи този добре скроен, силно жълт костюм на посещение на къмпинг "Ons Buiten".

Зоркото ни око веднага разпозна, че става дума за испанския бранд Zara, а кратка справка показа, че цената на дрехата от две части е 240 лева.


Модна битка на високо равнище: Десислава, Летисия и Моника в Япония


Ансамбълът от жълто сако и панталон Максима допълва с черна риза и съответни чанта и обувки, като особено впечатление прави великолепната фигура на Кралицата, харизмата, която носи и разпръсква, ведрото настроение, приятното дамско самочувствие, изобщо всичко от личността на дамата, допълнително осветено от слънчогледовия нюанс на костюма й.

49-годишната нидерландска кралица посети къмпингът "Ons Buiten", за да се информира за влиянието на коронакризата върху туризма.

Припомняме, че Максима носи същата тази дреха и през май миналата година, като само блузата и чантата са различни.

Всичко останало е еднакво красиво!

More All fashion

Страст и обожание: шоуто на Saint Laurent в Париж

All fashion преди 3 дни

По време на своето шоу Есен/Зима 2024/25, празнуващо прозрачните силуети, така скъпи на самия Ив Сен Лоран, творческият директор на модната къща Антъни Вакарело отдаде почит на гения на Ив с още един феноменален детайл - известната брошка със сърце, превърната в огърлица.