Седмичен ХОРОСКОП - 13.07 - 19.07

Astro преди 3 години

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Ако сте родени под знака на Скорпион, през тази седмица ще бъдете съпричастни към емоционални събития в живота на приятели, колеги или съседи. На тях им предстои да преживеят специални, съдбовни моменти в живота си и ще бъде чудесно да имат до себе си някой като вас.

Едно ново запознанство или приятелство бележи тази седмица - ще ви зареди с положителни емоции и ще ви даде нови знания.

Във финансов план седмицата е важна, защото ще възникне необходимост от конкретни решения или действия. Понякога това може да ви коства нервно напрежение, но избягвайте песимистични настроения.

Избягвайте и прояви на раздразнителност и не изпадайте в паника, когато не можете да намерите бързо или адекватно решение на проблема си. Стресовите моменти тази седмица са с цел да поставят на изпитание силата на Духа, за да се справя в необичайни ситуации.

Възможно е една неприятна новина, свързана с човек, когото познавате, да бъде част от тези изпитания.

Хубавите преживявания тази седмица ще бъдат свързани с нова придобивка, с разрешаването на имотен или битов проблем, или с други материални неща.

Изненадващо пътуване през седмицата може да бъде повод за позитивните емоции, които съдбата ще ви поднесе през настоящите седем дни. Възможен е неочакван контакт с човек от друго населено място. Любовният ви живот ще се развива според очакванията ви. Не допускайте манипулиране чувствата на партньора ви.

Хороскоп

Още от Astro