Следва

Единственият внук на Елвис Пресли се самоуби на 27

Дневен ХОРОСКОП - 13.07.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 3 години

В понеделник се адаптирайте по-бързо към новите неща, които ще възникнат като събития. Въпреки по-голямото натоварване в този ден, опитайте се да балансирате, избягвайте противоречията и промените в настроението. Денят е благоприятен за образование, за придобиване на нови знания и умения. Бъдете практични в домакинските си задължения. Днес ще бъде интересно (и полезно) да общувате с хора, родени под знака на Скорпион, Рак или Риби. Събитие в живота на момиче или млада жена може да предизвика динамика в телефонните разговори или срещи. Денят ще бъде благоприятен за финансовите ви дела, стига целта им да не е печалба на всяка цена.

Овен, Лъв, Стрелец: днес трябва да вземете решение, което ще изисква известно разходване на парични средства. Възможно е на някои от вас да се наложи да посетят правителствена, банкова, данъчна или друга институция. Емоции, свързани с различни събития през деня, ще възникнат във вашия любовен живот. Ако днес създадете нова любовна връзка, тя ще има добро бъдеще занапред.

Телец, Дева, Козирог: днес ще се радвате на благоприятно развитие на случаи, свързани с пари, за които имате определени очаквания. Събитие с роднини или приятели ще предизвика най-различни емоции в този ден. По принцип понеделникът носи повече положителни събития, отколкото обратното. Може да си спомните този ден със събитие или важни новини, свързани с вашия дом или семейство. Очаквайте да се свържете с някого, с когото не сте имали контакт отдавна.

Близнаци, Везни, Водолей: в понеделник ще преживеете приятни събития, стига да не се взирате твърде много в проблеми или неприятности, които не са никак нови. Следете информацията, която получавате от хора в непосредствени ви кръг на общуване, за да не пропускате важни новини или събития. Понеделник ще бъде благоприятен ден за развитието на професионални (бизнес) или социални контакти. Емоционално може да изпитате моменти на тъга, свързани с роднина, семейни конфликти или други семейни проблеми.

Рак, Скорпион, Риби: в понеделник ще трябва да се занимавате със задачи, които не ви харесват или са свързани с хора, които не харесвате. Днес бъдете внимателни в отношенията си с човек, който присъства в ежедневието ви. Проблемът днес (ако има такъв) няма да ви изненада и ще премине бързо. Проблемите във вашата работа или в работата (училището) на човек от семейството могат да станат причина за спор или кратко напрежение в дома ви. Проявите на ревност или капризи в любовта ще бъдат неподходящи.

More Astro