Следва

Бруклин и Никол се взимат

Единственият внук на Елвис Пресли се самоуби на 27

Бенджамин Киоу, син на Лиза Мари Пресли и внук на Елвис Пресли, почина в неделя в Калабасас, Калифорния.

Celebrities преди 3 години

Според TMZ Кио е починал от самонанесена огнестрелна рана. Представителят на Лиза Мари Пресли, Роджър Видиновски, каза в изявление пред медиите: "Тя е напълно разбита, неутешима, опустошена, но се опитва да остане силна заради своите 11-годишни близнаци и най-голямата си дъщеря - Райли. Лиза обожаваше това момче. Той беше любовта на живота й."


Бенджамин Киоу с майка си Лиза Мари Пресли

Сестрата на Кио е актрисата Райли Кио, а баща му е музикантът Дани Кио, с когото Лиза Мари Пресли се развежда през 1994 г. Той има и две природени сестри близначки - Финли и Харпър Локууд, чийто баща е вторият бивш съпруг на Пресли, музикантът Майкъл Локууд.


Големите любовни истории: Sex, Drugs & Rock&Roll... Елвис Пресли!


В туит от 2019 г. Лиза Мари Пресли поства снимка на семейството си, на която се вижда и Бенджамин. Тогава мнозина коментират приликата на момчето с легендарния му дядо.

Нанси Синатра, която участва заедно с Елвис Пресли във филма Speedway от 1968 г., изпрати съболезнованията си на Лиза Мари: "Познавам ви отпреди майка ви да ви роди, никога не съм си представяла, че ще изпитате такава болка. Много съжалявам."

Кио, заедно със сестрите си, бе включен в кадри в музикалния клип на Лиза Мари Пресли през 2012 г., интерпретиращ "дует“ с Елвис в песента му от 1954 г. "Обичам те, защото".

Жалко за загубата.

 

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 1 ден

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.