Следва

Тъжно: Джон Траволта загуби Кели

Бруклин и Никол се взимат

Официално обявено намерение.

Love преди 3 години

Двамата красавци са заедно от едва 10 месеца, но вече е факт, че смятат да се оженят. По информация на The Mirror, най-големият син на Дейвид Бекъм - Бруклин, 21, е направил предложение на гаджето си - 25-годишната Никол Пелц. Младият фотограф е видимо страстно влюбен в елегантната наследница на американския милиардер Нелсън Пелц и няма никакво намерение да отлага официализирането на връзката им.

"Бруклин сподели с всичките си приятели в Калифорния, че е направил предложение на Никол. Всъщност в компанията всички сме наясно, че двамата са влюбени до уши. Освен това, Дейвид и Виктория, родителите на Бруклин, са наясно и са много щастливи от развитието на нещата. Новината въодушеви цялото семейство - по мнението на сговорната фамилия, след поредица нещастно завършили връзки, младият Бруклин най-накрая е попаднал на подходящо момиче", споделят близки до наследника на Бекъм.

През уикенда се появи и официалното потвърждение от страна на младоженеца - Бруклин публикува обща снимка с Никол, споделяйки: "Преди две седмици помолих втората си половинка да се омъжи за мен, и тя отговори с "да". Най-щастливият мъж на света съм! Обещавам да стана най-добрият съпруг и най-добрият татко на нашето дете, когато то се появи. Обичам те!"

Никол също пусна свой съвместен кадър с Бекъм, на който се вижда и годежният пръстен: "Правиш ме най-щастливото момиче в целия свят. Безкрайно много се радвам, че ще прекарам живота си редом с теб. Твоята любов е най-ценният дар. Обичам те много-много-много, момче, и благодаря на Харпър за тази снимка", пише тя под кадъра.

Припомняме, че преди време Бруклин излизаше с актрисата Клоуи Грейс Морец и моделът Хана Крос. Пелц, пък, преди Бекъм, има любовни отношения с Ануар Хадид, братът на Джиджи Хадид, и, според слуховете, с Джъстин Бийбър.

More Love