Следва

Кажи ми каква зодия си, за да ти кажа какви здравословни навици да изградиш

Тъжно: Джон Траволта загуби Кели

Кралицата на сърцето му си тръгна на 57, победи я рака.

Celebrities преди 3 години

Джон Траволта съобщи лично трагичната вест - след тежка битка с рака на гърдата, съпругата му Кели Престън почина вчера, на 12 юли.

Бившата актриса и модел почина на 57-годишна възраст. Двамата с Джон, освен прекрасен брак, имат и три деца, 20-годишната щерка Ела, 9-годишния Бенджамин и още един син - Джет, който, припомняме, почина през 2009-та на 16-годишна възраст.

"С натежало сърце ви информирам, че прекрасната ми съпруга Кели изгуби битката с рака на гърдата. Тя се бори смело с помощта на любовта и подкрепата на мнозина. Аз и и семейството ми завинаги ще сме благодарни на докторите и медицинските сестри в MD Anderson Cancer Center, на всички медицински центрове, които помогнаха, както и на многото приятели и невероятни хора, които бяха покрай нея. Любовта и живота на Кели ще бъдат запомнени завинаги. Ще отделя време, за да бъда до децата си, които изгубиха своята майка, затова моля за разбиране и прошка, ако за известно време не ме виждате и чувате. Моля ви, знайте, че чувствам огромната ви любов в седмиците и месеците, които ни предстоят, докато успеем да превъзмогнем загубата. С цялата ми любов, Дж.Т."


The Kids Are Alright: 30 знаменитости, за които надали знаете, че са осиновени


Дъщерята на двойката - Ела, също постна в Инстаграм емоционално обръщение:

"Никога не съм срещала никой, толкова смел, силен, прекрасен и грижлив като теб. Всеки, бил достатъчно късметлия да те познава или поне да е бил в твое присъствие, ще се съгласи, че ти сияеше и излъчваше светлина, която никога няма да изчезне. Благодаря ти, че винаги беше до мен. Благодаря за твоята любов. Благодаря за помощта и за това, че направи света по-добро място за живеене. Ти направи животът хубав и знам, че ще продължиш да го правиш такъв завинаги. Много те обичам, Мамо."

За много фенове, новината, че Кели Престън се бори с рака, се оказа истински шок. По-късно представител на покойната звезда сподели, че Кели е държала да запази диагнозата си в тайна. Прессекретарят на Престън добавя, че Кели е била ярка и очарователна жена, която е дарявала с живот всичко, до което се докосне, и моли почитателите да се отнесат с уважение към желанието на семейството да се уедини в този тежък момент.

Припомняме, че Кели Престън дебютира в тв-сериала "В името на любовта и честта" през 1983 година, но става световноизвестна след ролята си във филма "Близнаци", в който си партнира с Дани Де Вито и Арнолд Шварценегер.

От 1985 до 1987 година Кели е омъжена за актьора Кевин Гейдж, през 1991-ва се омъжва за Джон Траволта. От брака им се раждат трите деца - Джет, Ела и Бенджамин. След семейната трагедия през 2009 г., когато най-големият син Джет почина вследствие на удар след епилептичен припадък по време на семейна почивка на Бахамите, фамилията задълго се скри от пресата и не се появявяше публично.

Изпитваме тъга...

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.