Следва

Sports Illustrated Swimsuit с първи транс модел

Този ясен обект на желанието: американските пионери на Tommy Hilfiger

TOMMY HILFIGER SPRING 2020 WOMENSWEAR COLLECTION

Runway преди 3 години

Най-добрите дни за шопинг, визираме юлските, докато отпиваме жадни глътки студена лимонада на плажа, предразполагат да отделим малко качествено време за себе си и да добавим така желаните находки към гардеробите си, за които отдавна мечтаем. Пролетно-лятната колекция на един от любимите брандове Tommy Hilfiger пък, знаете, попада от до във внимателно обгрижваните ни wish list-ове, пазаруваме я в детайли тук, а днес бързаме да добавим още някоя друга находка в селекциите, при това с фантастично намаление до -50%.

Колекцията за Пролет/Лято 2020-та на американския бранд носи преди всички пионерския дух на съвременна Америка, отбелязвайки модерното наследство на марката и традиционната й връзка с мореплаването и ветроходството. Сред дизайните попадат класическите силуети на чино панталоните, роклите тип риза и поло, а акцент сред тях са характерните щампи и леките материи, които внасят доза модерна дързост в облика. Интересен акцент е иновацията сред подбраните материи - денимът, блейзърите и панталоните са решени в Cool Max технологията за регулиране на температурата, докато тениските и поло вариациите доставят още по-голям комфорт, благодарение на патентования материал TH Cool miDori®.

Суичър 290 лв.

Палитрата е едновременно свежа и класическа с нюанси на мента, оранжево, бежово, маслинено, синьо и розово, приобщавайки към себе си и иконични принтове като райе, монограм и пейзли за равни дози моден авантюризъм и безпогрешно стилно ежедневие.

Панталони 210 лв.

Шопър чанта 290 лв.

Рокля 210 лв.

Сандали 250 лв.

Пуловер 270 лв.

Локацията за шопинг е ясна - бутиците на Tommy Hilfiger в Paradise Center, Serdika Center и The Mall, където ще открием цялата колекция дамски и мъжки дизайни за Пролет/Лято 2020-та със специално намаление до -50%.

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 1 месец

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.