Уличният стил на звездите: Меган и Хари за пръв път от много време в Бевърли Хилс

Уличният стил на звездите: Меган и Хари за пръв път от много време в Бевърли Хилс

След преместването си в Лос Анджелис 38-годишната Меган Маркъл и 35-годишният принц Хари се появяват на публични места изключително рядко.

Първо, двойката се безпокои за собствената си физическа безопасност и не напуска често имението си в града без сериозна необходимост, дори и заради риска да попадне пред обективите на папараците. Втората причина, разбира се, е карантината, по време на която бившата херцогиня на Съсекс предпочиташе да съблюдава самоизолация, като прекарва времето си основно с Хари и сина им Арчи.


Феновете на личното пространство Хари и Меган проглушиха света как са се чули с Кралицата


Вчера обаче Меган и Хари за пръв път от много време насам, се появиха публично. Папараците ги хванаха на изхода от дома им в Лос Анджелис - фотографите успяха да щракнат съпрузите докато чакат автомобила си да ги вземе.

В слънчевия летен ден, Меган бе избрала за разходката си ленена рокля със свободна кройка в блед кремав оттенък, с етикет Magic Linen, допълнена от балеринки Chanel, сламена капела и тъмни очила. Независимо от отслабените карантинни мерки отвъд Океана, Меган не пренебрегва сигурността и носи на лицето си еднократна медицинска маска.


Нова книга за Британската монархия разказва за непреодолимия конфликт между Уилям, Кейт, Хари и Меган


Хари е какъвто го знаем - фин, небрежен и спортно-елегантен, и подчертано на втори план.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.