Следва

Дневен ХОРОСКОП - 14.07.2020

Известните двойки, които пазят строга дискретност по отношение на връзките си

Във връзка, сгодени или сключили брак, някои звездни двойки поддържат мистерията като показват рядко половинките си, водени от сентенцията: за да живееш щастливо, живей потайно...

Love преди 3 години

Има два типа звездни двойки – такива, които изразяват любовта си открито пред папараците, в социалните мрежи, на червения килим и общо взето навсякъде, като Джон Ледженд и Криси Тийгън например. Същестуват и такива, разбира се, като Никол Кидман и Кийт Ърбън, за които не се знае почти нищо. Между тайни сватби и редки публикации в социалните мрежи, те някак си успяват, въпреки препятствията, да опазят детайлите около любовните отношения в тайна и печелят нашите адмирации.

Трети са толкова дискретни по отношение на личните си взаимоотношения, че се питаме дали изобщо са заедно?! Представяме ви 15 двойки, които успяват да бъдат супер дискретни по отношение на връзките си, въпреки звездния си статут:

Джоузеф Гордън-Левит и Таша МакКоли
Джоузеф Гордън-Левит е един малцината, коит успяват да опазят дискретността на връзките си. 39-годишният актьор споделя живота си с Таша МакКоли - млада дама, която се развива професионално в сферата на изкуствения интелект, от 2014 година, като година по-късно двамата сключват брак и имат две дечица.


Мерил Стрийп и Дон Гъмър
Женени от повече от 40 годни, двамата сключват брак през 1978 година и имат 4 деца, които са одрали кожата на майка си Мерил.


Тейлър Суифт и Джо Алуин
Двамата, по непотвърдена информация, са във връзка от 2017 година, но съвсем рядко, да не кажем никога, се показват заедно публично.


Райън Гослинг и Ева Мендес
Никой не успя да скрие изненадата си, когато през 2014 година разбрахме, че Райън и Ева не само са във връзка от 2011 година, но и очакват първото си дете. Към днешна дата са повече от щастливи заедно и отглеждат две прекрасни дъщери.


Даниел Крейг и Рейчъл Вайс
Даниел Крейг и Рейчъл Вайс са близки приятели още от 1994 година, но едва по време на заснемането на филма Dream House през 2010 година се разпалва пламъкът на любовта им. Вдигат сватба на 22 юни 2011 година с тържество за само 4-ма души от най-близките им приятели.


Камерън Диас и Бенджи Мадън
Актрисата и музикантът се срещат тайно в продължение на 7 месеца и се женят също толкова тайно на 5-ти януари 2015 година - 17 дена след годежа. Камерън описва сватбата си така: "Оженихме се в хола у дома, пред най-близките ни приятели. Организирахме тържеството в задния ни двор, на тенис корта…"


Марго Роби и Том Акърли
Двамата се запознават през 2013 година на снимките на филма Suite française (2015), сключват брак тайно след три години, а сега вече ръководят и доста успешен бизнес проект заедно.


Марго Роби за Куентин Тарантино, брака и въпроса, който мрази да й задават



Ема Стоун и Дейв Макеари
Ема Стоун и Дейв Маккери се срещат на снимачната площадка на Saturday Night Live през 2016 година, когато актрисата е водеща на един от декемврийските епизоди. През януари 2019 година двойката прави първата си поява заедно на червения килим по време на събитието Screen Actors Guild Awards и през декември същата година се сгодяват, напук на дотогавашноото старание да бъдат възможно най-дискретни, Дейв обявяви годежа публично чрез снимка в Инстаграм.


Аманда Сaйфрид и Томас Садоски
През 2016 година актрисата обяви публично връзката си с актьора Томас Садоски и няколко месеца по-късно съобщи, че двамата очакват първото си дете. 


Лейтън Мийстър и Адам Броуди
Лейтън Мийстър и Адам Броуди се запознават на снимките на Love Next Door (2011) и се сгодяват две години по-късно. Блеър Уолдорф и Сет Коен сключват брак през 2014 година в условията на пълна дискретност. През 2015 г. се ражда момиченцето им Арло, а по време на пандемията двойката обяви, че очаква и второ дете.


Робърт Патинсън и Суки Уотърхаус
Двамата британски актьори са двойка от 2018 година, като никога не се появяват заедно официално. Малко преди карантината се появиха слухове за предполагаем годеж, след като Суки бе забелязана с пръстен на *ОНЗИ* пръст на лявата ръка, но никой от двама им не потвърждава информацията.


Енрике Иглесиас и Анна Курникова
Певецът и бившата тенисистка са максимално дискретни по отношение на личния си живот. Заедно са от края на 2011 година, когато Курникова участва в клипа към песента Escape. На въпросите за брак Иглесиас отговаря с: "Когато си с някого от толкова много време, не мисля, че бракът е нещо наложително. Не мисля, че това… ще ни направи по-щастливи, отколктоо сме сега." Анна и Енрике са щастливи родители на три дечица.


Джулиа Робъртс и Даниел Модър
Двамата се срещат по време на снимките на The Mexican през 2000 година и сключват брак две години по-късно на 4 юли 2002 г. Двойката отглежда три деца – близнаците Хейзъл и Финиъс и момче на име Хенри Даниел.


Джоди Фостър и Александра Хедисън
Актрисата от Panic Room и Silence of the Lambs пази личното си пространство много ревниво, а откакто са женени (2014), и на това на своята съпруга. 


Джим Парсънс и Тод Спивак
Актьорът от The Big Bang Theory разкрива сексуалността си и споделя за десетгодишната си връзка с Тод Спивак в интервю за New York Times от 23 май 2012 година. Парсънс и Спивак сключват брак на 13 май пет години по-късно.

 

More Love